Impresionant! Anamaria Prodan a făcut un ”altar” în memoria mamei ei

Publicat: 10/08/2018 | 14:13
Impresionant! Anamaria Prodan a făcut un ”altar” în memoria mamei ei

Despărțirea de mama ei a îndurerat-o foarte mult pe Anamaria Prodan, iar rănile sufletului nu i s-au închis nici acum. Ea se roagă zilnic la cele sfinte pentru ca Ionela Prodan să-și găsească liniștea în Ceruri. Ca s-o simtă cât mai aproape, a realizat un fel de altar în memoria ei. 

Au trecut aproape patru luni de când Ionela Prodan a murit, iar Anamaria Prodan, fiica ei, vrea sî mențină vie memoria ei. A început prin a-și face un tatuaj pe brațul drept, cu mama ei, sub forma unui înger.

Citește și: Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei 

Apoi a anunțat că va purta hainele mamei ei și nu le va dona, așa cum se credea. Vorbim despre iile pe care regretata artistă le purta prin concerte. Acum, impresara a mai făcut publică o poză în care se vede că și-a aranjat un colț special în casă, tot în memoria mamei ei.

O poză cu Anamaria din perioada copilăriei, alături de mama ei, a fost pusă printre icoane, acolo unde impresara obișnuiește să se roage pentru sufletul regretatei cântărețe.

Citește și ANAMARIA PRODAN A SPUS CUM ÎȘI ALINĂ DORUL DE MAMA SA. GESTUL PE CARE ÎL FACE TE VA FACE SĂ PLÂNGI 

Citește și...