În compania cui a fost fotografiată Lidia Buble azi, la o piscină din București! Martorii au privit-o lung pe cântăreață

Publicat: 23/08/2020 | 22:58

Lidia Buble a fost astăzi la o piscină din București, unde s-a relaxat ore în șir pe șezlong. Cântăreața nu a fost singură, ci în compania a două persoane importante din viața sa. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a fost recunoscută de câțiva dintre martori care au privit-o lung în timp ce se bronza.

Citește și: Lidia Buble, ipostaze incendiare pe internet. Cântăreața este din ce în ce mai provocatoare în ținute

Cu cine s-a relaxat Lidia Buble azi, la o piscină din București

În vârstă de 27 de ani, Lidia Buble a mers astăzi la o piscină de fițe din Capitală împreună cu două prietene. Una dintre ele a jucat rolul unui paparazzi și a imortalizat unul dintre momentele de răsfăț la soare al îndrăgitei artiste. Imaginea i-a plăcut atât de mult fostei partenere a lui Răzvan Simion, încât a făcut-o publică pe Instagram Stories, după cum puteți vedea în stânga colajului de mai jos. Pe aceeași rețea de socializare, ea a urcat și un clip în care și-a filmat picioarele care nu au nicio imperfecțiune.

Nu rata: Se împacă Lidia Buble cu Răzvan Simion? Gestul care le-a dat de gândit fanilor

Lidia Buble a fost astăzi la o piscină din București împreună cu două prietene © Instagram Stories
Lidia Buble a fost astăzi la o piscină din București împreună cu două prietene © Instagram Stories

Descoperă și: Lidia Buble, victima bullying-ului. Cum a reușit vedeta să treacă peste momentele grele

Lidia Buble, sprijinită și de părinții ei ca să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion

În urmă cu o lună, talentata artistă a oferit un interviu emoționant și, la un moment dat, ea a fost întrebată dacă mama și tatăl ei joacă rolul unui psiholog atunci când are o pasă sau o perioadă mai delicată. Răspunsul vedetei a fost: Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare (n.r.: a zâmbit).

Ulterior, Lidia Buble a dezvăluit care a fost cel mai bun sfat primit de la părinții săi: Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare, potrivit VIVA!.

Lidia Buble se gândește să se mute din România

“Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a mai declarat Lidia Buble pentru viva.ro.