Înaltul ofițer acuzat de hărțuire sexuală și șantaj, “pus la adăpost” în restaurantul ministerului, închis de COVID-19

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 12:44
Apar noi detalii uluitoare în celebrul dosar „Sexgate la MAI”. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că înaltul ofițer acuzat de hărțuire sexuală și șantaj a fost “pus la adăpost” în restaurantul ministerului, închis de COVID-19. Se întâmplă în condițiile unui ordin care scoate toți polițiștii în stradă, inclusiv sportivii de performanță. (VEZI AICI: Primul personaj ”decapitat” în Sex-gate-ul de la Ministerul de Interne)
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a stabilit recent, la nivel de aparat central al MAI, ca absolut orice polițist, operativ sau lucrător la birou, să treacă la activități operative de ordine publice în susținerea efectivelor aflate în stradă în această perioadă.
DEZVĂLUIRI. Cine este bărbatul împușcat de polițiști. Este „teroristul” care a intrat intenționat cu mașina în poarta de la Palatul Victoria!
Mai precis, în 6 aprilie, ministrul Vela a emis ordinul cu numărul II/634, în care se arată clar: „La data intrării în vigoare a prezentului ordin, polițiștii din cadrul unităților aparatului central și unităților subordonate acestuia, nominalizați în anexă, se deleagă pe o perioadă de 60 de zile la unitățile menționate în dreptul fiecăruia, urmând ca în această perioadă să desfășoare activități specifice în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cauzate de coronavirusul SARS-CoV-2. (NU RATA: Răsturnare de situație în ”Sexgate-ul de la Interne”. Ministrul Vela a decis să…)

„Consemnați” la… restaurant

Ministrul de Interne, Marcel Vela (Foto: Inquam Photos)
Astfel, în vreme ce polițiști judiciariști, operativi, de la departamentele de consiliere juridică, de la Corpul de control, de la Academia de Poliție sau chiar de la Centrul Cultural al MAI servesc patria în stradă, se pare că înaltul ofițer acuzat de către o subalternă de hărțuire sexuală și șantaj, dar și cumnatul acestuia, șeful Serviciului Hrănire și șef direct al primului, ambii angajați ai Direcției de Asigurare Logistică Integrată, ar sta nestingheriți la restaurantul MAI Excelsior.
Culmea, restaurantul ar fi închis pe fondul epidemiei cu coronavirus, surse judiciare afirmând pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că personalul MAI nu poate lua masa la unitatea menționată.
Mai precis, cei doi practic nu ar avea nicio activitate în această perioadă frământată de tensiuni sociale și acțiuni violente în stradă. Surse judiciare mai susțin, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că directorul DALI este cel care, potrivit ierarhiei, a propus persoanele din surbordinea sa care să fie delegate conform ordinului ministrului Vela. (NU RATA: CINE ÎL ”ACOPERĂ” PE ÎNALTUL OFIȚER DIN INTERNE, ACUZAT CĂ ȘI-A HĂRȚUIT SEXUAL ȘI ȘANTAJAT O SUBALTERNĂ POLIȚISTĂ?!)
Amintim că înaltul ofițer este șef al Biroului Hrănire din cadrul DALI, iar cumnatul acestuia este șeful Serviciului Hrănire din cadrul aceleiași structuri, fiindu-i primului șef direct.
EXCLUSIV. SRI continuă selecția de viitori ofițeri de informații. În ce condiții ar putea modifica pandemia calendarul admiterii

Savenco, Iordache și Rednic, scoși la Secții

Pe fondul ordinului lui Marcel Vela, nume sonore din MAI, precum Lupu Rednic, cântăreț de muzică populară, handbalistul de la Dinamo Dan Savenco sau Larisa Iordache, medaliată olimpică și mondială, au executat ore de serviciu în cadrul unor secții de poliție din București. (CITEȘTE AICI: El a fost „arma secretă” a Poliției, în „bătălia” din Rahova. Sportivul care a reprezentat România la Olimpiada de la Rio i-a speriat pe scandalagii după ce…)
Inclusiv specialiștii juridici de la departamentele juridice ale MAI au fost trimiși la secțiile de poliție din Capitală în această perioadă. Se pare că ordinul ministrului totuși nu ar fi fost aplicabil și celor doi ofițeri din cadrul DALI, situație care ar ridica semne de întrebare cu privire la statutul acestora la nivelul ministerului.

Aceleasi surse afirmă pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că toate punctele de lucru, denumite popote, ar fi închise personalului MAI, astfel că nu s-ar justifica prezența de personal la restaurantul Excelsior. (VEZI ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN ”SEXGATE-UL DE LA INTERNE”. MINISTRUL VELA A DECIS SĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)