Divorțul nu mai poate fi evitat!

Publicat: 16/06/2019 | 22:42

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră privind controversele din viața fostului candidat la Președinția României. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Cu toate că se află în plin divorț, politicianul-milionar Eduard Gheorghe Manole s-a trezit, de curând, citat într-un nou proces pe care l-a deschis partenera sa de viață, Andreea Maria. (CITEȘTE ȘI: PROPRIETATEA LUI GIGI BECALI E ”PE MÂINILE” BODYGUARDULUI-DANSATOR)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uimitoare legate de disputa care a izbucnit, în urmă cu aproximativ un an, în familia politicianului-milionar Eduard Gheorghe Manole. (Cel mai bine platit job din București)

Din câte se pare, ruptura dintre fostul candidat la Președinție și soția acestuia, Andreea Maria, este iremediabilă, iar divorțul dintre cei doi nu mai poate fi evitat. Pe lângă acțiunea de divorț pe care femeia a înaintat-o în urmă cu ceva timp, cei doi și-au deschis, în paralel, încă alte 10 acțiuni în instanță. Eduard Manole și Andreea Maria se confruntă pentru custodia copiilor, programul de vizite, pensia alimentară, dar și pentru partajul bunurilor. (NU RATA, AICI: ANNA LESKO, APARIȚIE DE INFARCT… FĂRĂ SUTIEN!)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, fostul candidat la Președinție s-a trezit citat într-un nou proces. Soția cu care politicianul se află în plin proces de divorț a înaintat o nouă acțiune ce are ca obiect ordonanța președințială. Primul termen a fost deja fixat în 18 iunie. (NU RATA, AICI: MĂDĂLINA GHENEA I-A SPUS ”ADIO!” FOTOMODELULUI AMERICAN?!)

Politicianul milionar Eduard Manole a fost dat în judecată pentru divorț chiar în Joia Mare.
Fostul candidat la Președinție Eduard Manole se judecă cu soția în mai multe procese

Soția a cerut protecția judecătorilor

Eduard și Andreea Maria s-au căsătorit în 2007. Iar anul trecut, în Săptămâna Mare, Andreea Maria Manole a introdus două dosare la Judecătoria Buftea împotriva soțului său. Femeia a cerut judecătorilor emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Eduard Gheorghe Manole, iar în Joia Mare a înregistrat și acțiunea de divorț! În legislația românească și oriunde în lume, ordinul de protecție este cerut de victimele agresiunilor fizice, majoritar cele domestice. Așadar, Andreea Maria Manole cerea, cel mai probabil, îndepărtarea de urgență a soțului din domiciliul conjugal și interdicția de a se afla în apropierea ei. (NU RATA, AICI: FOSTA VEDETĂ TV A ”ÎNCINS” PLAJA! IMAGINI EXCLUSIVE)

Eduard Manole a cunoscut de mic greutățile

”Eduard Manole s-a născut în data de 21 martie 1964 la Constanța. Părinții săi – mama – profesoară de limba engleză și tatăl, navigator, s-au străduit să le ofere lui și fratelui lui toate condițiile pentru o copilărie lipsită de griji. Mama sa , personalitate puternică s-a ocupat foarte mult de educația și bună creștere a celor doi copii, ținând loc și de tată atunci când acesta era plecat pentru prea mult timp pe mare.

În momentul în care, din păcate, vasul de croazieră Transilvania s-a scufundat – vas pe care lucra tatăl – singurul susținător financiar al familiei, implicând astfel probleme financiare pentru familie – mama – foarte ambițioasă, cu doi copii mici, a urmat cursurile Facultății de Limbă Engleză – reușind astfel în scurt timp să restabilească echilibrul economic al familiei”, arată afaceristul în vârstă de 55 de ani pe blogul său. Eduard Manole a candidat de două ori la Președinție împotriva lui Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Ion Iliescu sau Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...