Mădălina Ghenea i-a spus ”Adio!” fotomodelului american?!

Publicat: 15/06/2019 | 22:39

Mădălina Ghenea, din nou, singură? I-a spus, oare, ”Adio!” lui Vito Schnabel, un super-cunoscut fotomodel american?! (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat ce s-a întâmplat imediat după ce actrița a cunoscut-o pe mama milionarului și vă prezintă, în exclusivitate, detaliile telenovelei.

După o relație tumultuoasă, cu despărțiri și împăcări, Mădălina Ghenea și Matei Stratan, milionarul cu care are o fetiță, au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Imediat ce au luat această hotărâre, frumoasa brunetă și-a luat fetița, dar și pe mama ei, ca să aibă grijă de micuță, și s-au mutat în Italia. Bineînțeles, totul s-a petrecut cu acordul tatălui, care își vizitează copilul de câte ori are ocazia.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Ulterior, în primele zile din aprilie, apăreau imaginile senzaționale, surprinse în St. Barts. Dealerul de artă Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele  – deschisă în 2015 – și fondator al Vito Schnabel Projects (2003), a fost fotografiat sărutându-se pasional cu nimeni alta decât… Mădălina Ghenea. Mai mult, celebrul milionar i-a prezentat-o mamei sale pe frumoasa româncă.

(CITEȘTE ȘI: MĂDALINA GHENEA S-A DESPĂRȚIT DE FIUL LUI MR. CASH ȘI S-A CUPLAT CU UN MILIONAR DE 32 DE ANI! PRIMELE IMAGINI CU EI ÎN TIMP CE SE SĂRUTĂ)

Mădălina Ghenea, întâlnire cu mama lui Vito Schnabel

Ceea ce, la momentul respectiv, ar fi sugerat chiar posibilitatea ca îndrăgostiții să se fi logodit. Potrivit imaginilor postate, în urmă cu o lună, pe rețelele de socializare, Mădălina și Vito au mers în America, unde românca a făcut cunoștință cu mama dealer-ului de artă. De asemenea, printre alte activități, au făcut și turul unei mlaștini celebre din Louisiana, actrița filmându-se în timp ce se juca cu un șarpe, cadre postate pe Instagram.

(VEZI AICI: NOUL IUBIT MILIONAR AL MĂDĂLINEI GHENEA ARE ”RĂDĂCINI” ÎN ROMÂNIA ȘI A FOST ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI + AVEM PRIMELE REACȚII ALE ROMÂNCEI)

La rândul lui, Vito Schnabel s-a filmat, în același loc, în timp ce încerca să pună mâna pe un crocodil. Imaginile au ajuns pe contul lui de socializare. La momentul respectiv, relația lor părea să fie una cât se poate de serioasă. Lucrurile par, totuși, să se fi complicat în ultima lună. Pentru că ambii au urcat în mediul online doar fotografii care nu îi leagă absolut deloc unul de celălalt. Lucru destul de surprinzător.

La o lună distanță, total străini pe Instagram

La doar câteva ore după ce a cunoscut-o pe mama lui Vito Schnabel, Mădălina Ghenea s-a fotografiat pe Aeroportul John F. Kennedy, cel mai mare din New York. De atunci și până în prezent, pauză totală! Actrița nu a mai postat nicio imagine care să aibă legătură cu dealer-ul de artă, cu care s-a distrat și sărutat în St. Barts. Românca a preferat să urce poze în care apare alături de fetița ei sau de la diverse evenimente și festivaluri la care a participat.

Filmarea cu șarpele și poza din aeroportul din New York sunt ultimele postări ale Mădălinei Ghenea care au legătură cu Vito Schnabel
Filmarea cu șarpele și poza din aeroportul din New York sunt ultimele postări ale Mădălinei Ghenea care au legătură cu Vito Schnabel

(NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA S-A LOGODIT A PATRA OARĂ?!)

La fel s-a întâmplat și cu Vito Schnabel. Acesta a postat fotografii în care apare alături de mama sa sau cu diverse picturi, pe care le apreciază. Din nou, nimic care să îl lege de Mădălina Ghenea.

În concluzie, asta s-a întâmplat imediat după ce vedeta a cunoscut-o pe mama milionarului. La o lună distanță, Mădălina Ghenea și Vito Schnabel par, cel puțin în mediul online, străini. Oare superba actriță i-a spus ”Adio!” fotomodelului american?! Sau invers? Cert este un singur lucru: CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea telenovelei momentului.

De la filmulețul cu crocodilul, Vito Schnabel nu a mai postat nicio imagine care să-l lege de Mădălina Ghenea
De la filmulețul cu crocodilul, Vito Schnabel nu a mai postat nicio imagine care să-l lege de Mădălina Ghenea

Logodită cu ultimii parteneri

Mădălina Ghenea s-a logodit cu ultimii trei parteneri, încă de pe la începutul relațiilor. Cu Gerard Butler s-a iubit aproximativ doi ani, apoi și-a declarat și chiar tatuat iubirea pentru Philipp Plein, relație care a durat doar câteva luni, iar cu tatăl fetiței sale, Matei Stratan, a lăsat să se înțeleagă, în mai multe rânduri, că s-ar fi căsătorit. Ceea ce s-a dovedit mai târziu că a fost doar un zvon, declarând chiar ea că nu a fost niciodată măritată.

(VEZI AICI: IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A REZERVAT UN RESTAURANT ÎNTREG PENTRU UN ”MEETING” NOCTURN CU TREI TIPESE!)

Un veritabil Casanova!

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, Vito s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent. Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, acesta a mai fost cuplat și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...