“Incendiu” pe plajă, a apărut sexy-Inna!

Publicat: 24/08/2020 | 12:00

Inna nu se prea dă în vânt cu postările incendiare, dar și când o face… E hot imaginea. Sigur, Alexandra Stan e în vârful topului la acest capitol, n-ai cum s-o întreci, îți trebuie multă muncă, dar Inna lovește și ea, bine, din când în când.

CITEȘTE ȘI: ACUM S-A AFLAT! CE MESERIE A AVUT INNA, ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRĂ. NU A ȘTIUT NIMENI CUM ȘI-A CÂȘTIGAT PRIMII BANI

A făcut-o de curând, pe litoralul românesc. De altfel, Inna, la fel ca Alexandra, este originară din județul Constanța, așa că dorul de mare o bate mai mereu. Artista s-a destins pe plajă, dar nu a ratat nici apa, unde a făcut un fel de…surfing. Cert e că pe nisip, cântăreața s-a descurcat foarte bine, aproape ca un top-model, unduindu-și formele conturate la care fanii ei au reacționat pozitiv.

Inna a făcut spectacol pe plajă

Inna a rupt tăcerea: Deliric e iubitul ei

Era doar o bănuială. Apoi, Inna a confirmat: formează un cuplu cu Deliric. De altfel, înainte de a spune totul, Inna a făcut gestul care a trădat iubirea dintre cei doi. Pe contul ei de Instagram, Inna a postat o fotografie super sexy, în care apare în costum de baie, iar pe posterior l-a etichetat pe nimeni altul decât pe celebrul rapper! Fanii au fost în extaz să vadă că Inna recunoaște și își asumă relația, lăsându-i numeroase mesaje.

NU RATA: CE URĂȘTE CEL MAI MULT INNA LA CORPUL EI. VEDETA A ZIS TOT: „MI S-A ÎNTÂMPLAT SĂ CRED CĂ AM…”

Cu două zile înainte, când Deliric și-a serbat ziua de naștere, Inna a postat o fotografie cu el pe contul său de Instagram, alături de un mesaj plin de iubire. „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, în dreptul imaginii care a adunat peste 15.000 de like-uri. Avea să și vorbească despre relație: „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna, pentru Elle.ro.

Pe plan muzical, chiar și fără concerte, Inna a fost extrem de activă, a lansat piese precum „Not My Baby”, „Sober” și „Nobody” și se pregătește de o toamnă plină de muzică și de colaborări.