Înțelepciune, virtuozitate și muzică de dragoste la ”Drag de România mea!”

Publicat: 22/05/2019 | 13:47

Capitolele pe care noi vi le oferim nu au niciodată nuanțe asemănătoare și încearcă să aducă exemple. Nu știm câtă nevoie mai este de astfel de motive, dar pentru a vedea că România e deplină prin oamenii ei, este nevoie de eroi de ieri, de oameni care-și dau și azi sufletul artei, de talente la început de drum, de divertisment curat, de muzică specială, de intelectuali de marcă. Încercăm, în timpul nostru, să cuprindem cât mai multe stări și să vă purtăm, cu simplitate, într-o lume a frumosului. Duminica aceasta, de la ora 15.00, pe TVR 2, avem noutăți și premiere, exclusivități și minuni.(CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTOAREA UNUI MEGA-SHOW DE LA ANTENĂ ȘI-A CÂȘTIGAT PREMIUL DE 50.000 € ÎN INSTANȚĂ! ”MIREASA ANULUI” A DEZVĂLUIT CĂ…)

Astfel, superba artistă NATALIA BARBU vine la noi, aducând un fragment din Basarabia sa dragă. Natalia este o voce specială și a reprezentat țara sa, în 2007, la Eurovion. Va vorbi despre unirea celor două spații prin muzică și prin flori de liliac, va aduce un omagiu, alături de Fuego, mamei sale, regretata artistă ANA BARBU. Celebrul cantautor Adrian Romcescu ne cântă, în stilul său caracteristic despre dragoste și aduce un semn de reverență bunului său prieten, marele interpret român Aurelian Andreescu. Îl veți putea cunoaște duminică pe excepționalul puști DARIUS LUNGU, care la numai 8 ani are auz absolut, cântă minunat la pian și are numeroase premii și trofee la concursuri de specialitate. Acesta va veni însoțit de tatăl său, pianist de seamă – DRAGOȘ LUNGU – făcându-ne o demonstrație spectaculoasă.(NU RATA, AICI: CE ASCUNDE NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ. ”FOSTA” LUI S-A SINUCIS DIN CAUZĂ CĂ…)

Înțelepciune, virtuozitate și muzică de dragoste la ”Drag de România mea!”

Vom avea parte de o revelație atunci când marea artistă OANA LIANU, prințesa naiului, care este doctor în muzică și cântă la 10 instrumente de suflat, va face o demonstrație și o călătorie prin mai multe zone georgrafice, realizând și un special duet cu Fuego. Marele scriitor contemporan, execelent romancier, Nicolae Breban, ne va vorbi, într-un interviu emoționant, despre ce înseamnă România, viața și arta sa. Responsabili cu muzica de dragoste sunt cei de la PROCONSUL care ne aduc romantism și desigur, capodopera lor, una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste românești. Nu vor lipsi premiere muzicale de la Paul Surugiu-Fuego, care are surprize, alături de Supermarket și baletul condus de Florin Mariș!(NU RATA, AICI: CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA ANCA SEREA)