Interlopii din Moldova și-au declarat război din cauza show-ului de la Kanal D! Clanurile au jurat să-l răzbune pe Jador după scandalul cu Alex Zănoagă!

Publicat: 15/05/2019 | 22:49

De la câteva vorbe aruncate-n vânt, în platoul emisiunii „Puterea dragostei”, a pornit un scandal în toată regula. Se pare că Alex Zănoagă și fratele lui, George, lansează amenințări pe bandă rulantă la adresa lui Jador. „Spirala violenței” s-ar fi declanșat din cauza geloziei. Zănoagă Jr. nu ar vrea să-l vadă pe Jador în preajma iubitei sale. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

 CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat în exclusivitate detalii despre cel mai controversat subiect de la „Puterea dragostei”, celebrul show de la Kanal D.  În vacanța de Paște, pe care concurenții emisiunii au petrecut-o în România, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Pentru că, în Istanbul, cei doi protagoniști nu și-au putut arăta “bărbăția”, scandalul s-ar fi mutat la Bacău. Mai exact, acasă la Jador. (VEZI ȘI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE LA MORMÂNTUL „REGELUI LUMII INTERLOPE”)

Filmul ostilităților

Pentru că artistul nu a ținut cont de “avertizările” fraților Zănoagă, cei doi ar fi hotărât să-i facă o vizită, neanunțată, la casa părintească. Lucrurile se pare că au ajuns atât de departe încât George Zănoagă, cunoscut în lumea Capitalei cu un trecut destul de tumultuos, ar fi apelat la un vestit clan de interlopi, clanul Duma, pentru a-l „liniști” pe cântăreț.  Deși, la prima vedere, George pare un băiat destul de liniștit, sursele noastre au susținut contrariul. Din câte se pare, luptătorul MMA, fostă ispită la ”Insula iubirii”, de la Antena 1, la rândul său, are câteva dosare la activ, din cauza comportamentului deloc „prietenos”. (Cel mai bine platit job din București)

George Zănoagă se antrenează la sală

Din informațiile noastre, în momentul în care Jador s-a trezit, la propriu, luat pe sus, îngrijorat fiind pentru viața mamei lui, care se afla în casă când s-a întâmplat incidentul, a făcut pace cu rivalul său. Dar acest lucru nu ar urma să dureze prea mult timp, pentru că artistul ar fi luat, la rândul lui, legătura cu „oameni grei” din Capitală, cărora le-a cântat la diferite evenimente, pentru a-l scoate din această încurcătură.

Pentru că Jador este un artist apreciat, cunoștințele lui au lansat un “anunț” prin care căutau o persoană dispusă să se ducă până în Istanbul, acolo unde se filmează emisiunea, pentru a-l “liniști” puțin pe Zănoagă Jr. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A AJUNS ÎN PATUL LUI ALEX BOBICIOIU? CUM S-AU DAT DE GOL)

Simina, mărul discordiei

La începutul emisiunii, Simina și Jador au avut o relație, dar care nu a durat foarte mult. Nu s-ar fi despărțit într-un mod prea frumos, iar de aici au pornit tot felul de discuții. După despărțirea de cântăreț, bruneta s-a hotărât să-i dea o șansă lui Alex. Însă surpriza mare a fost atunci când, eliminat fiind din emisiune, Jador a reintrat în casă, cu ajutorul voturilor. Foarte gelos pe tachinările dintre cei doi, Alex l-a tot avertizat, se pare, pe artist, care și-a văzut în continuare de treabă și a luat aceste lucruri ca pe o joacă.

Alex și Simina demonstrează că există puterea dragostei

S-au amenințat în mediul online

George Zănoagă are de ceva timp un vlog în care discută cu fanii săi pe diferite teme. Doar că în ultimul vlog, pe care l-a făcut alături de fratele său Alex, acesta a insistat să-i șifoneze imaginea lui Jador în fața lumii.

“Jador, cum este afară, nu este în emisiune. Nu are nicio treabă. La televizor, Jador joacă un rol. Jador mă atacă pentru că vrea să iasă cât mai mult în evidență. El nu o iubește pe Simina”, a spus Alexandru.

 “Jador este în emisiune și are cântări, datorită lui Alex. Dacă Alexandru nu era cu Simina, el nu mai intra niciodată în casă. Dacă Alexandru nu era cu Simina, nu mai putea să aibă atâtea concerte”, a completat fratele lui George. (NU RATA: AM GĂSIT-O PE IUBITA SECRETĂ A LUI ABI TALENT, ”REGELE ROMÂNIEI”! ȘI-A TATUAT NUMELE LUI PE ABDOMEN)

Jador, în timpul unui concert

Simina a anunțat că este însărcinată

La „Puterea dragostei”, tensiunea crește la cote maxime, iar Simina se pare că pune și mai multe paie pe foc. La un moment dat, în emisiune se discută despre o posibilă sarcină a Siminei, dar  totul a fost doar un scenariu. Ea ar fi vrut să-l testeze pe Jador și să vadă dacă el poate ține sau nu un secret. Iar Jador ar fi lansat informațiile pe Internet. (VEZI AICI: VICTOR SLAV S-A ”REFUGIAT” LA MANELE PÂNĂ LA 5 DIMINEAȚA CU INTERLOPII DIN PITEȘTI)

„Jador: Nici părinții tăi nu au o părere bună despre tine. Despre ce vorbim?
Zănoagă: De-acum încolo să nu te mai prind că vorbești cu ăsta!
Simina: De unde știi tu? Vorbești tu cumva cu părinții mei? Abia aștept să nu mai fi favorit și să zbori!
Jador: Cum să zbor?
Simina: Așa cum ai venit!

Mantea: Of! Jador, Simina, Alex, ce-aveți de împărțit?
Simina: Sunt însărcinată! Eu doar lui i-am spus. Ca test, să văd dacă spune cuiva sau nu.
Jador: Cred că s-a discutat despre asta!
Mantea: Cred că visezi! Singurul care știa de o posibilă sarcină a Siminei erai tu, Jador, mamă!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...