Invitatii au crezut că nu văd bine! Cum a apărut azi Andreea Popescu la botezul fetitei Oanei Matache! Fosta dansatoare a Deliei mai are puțin și naște

Publicat: 15/04/2018 | 17:03

Oana Mateche și-a creștinat, astăzi, copilul, iar nășica a fost celebra cântăreță, Delia. La emoționatul eveniment a participat și Andreea Popescu, fosta dansatoare a vedetei, care a avut o apariție de zile mari cu toate că mai are puțin și naște.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE! SORA DELIEI MATACHE, ÎN TOIUL PREGĂTIRILOR DE BOTEZ.)

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a avut o apariție surpinzătoare și a reușit să atragă atenția tuturor la botezul fetiței Oanei Matache. Cu toate că mai are puțin și naște, Andreea Popescu a etalat o formă de zile mari și nu s-a sfiit să stea în picioare timp îndelungat.  Pentru emoționantul eveniment ce a avut loc la Biserica Nașterii Maicii Domnului, situată în zona Dorobanți, fosta dansatoare a ales o vestimentașie lejeră. Andreea a purtat o salopetă de culoare închisă cu imprimeuri florale ce i-a scos în evidență burtica de gravidă. (NU RATA, AICI: CUM S-A ÎMBRĂCAT OANA ROMAN LA BOTEZUL FETIȚEI GABRIELEI CRISTEA! EA ȘI SOȚUL EI S-AU ASORTAT)

Andreea Popescu, apariție surprinzătoare

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Andreea Popescu trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Rareş Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, retras între timp din activitate, cu care s-a căsătorit în vara anului trecut.

În altă ordine de idei, Delia a fost cea care, în urmă cu aproximativ șase luni a fost cea care a făcut anunțul că prietena ei, Andreea, este însărcinată. La momentul respectiv, artista a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fosta ei dansatoare, cu burtica de gravidă la vedere. “Bebe“, a scris Delia în dreptul imaginii inedite, semn că se bucură foarte tare pentru amica ei.(NU RATA, AICI: SCANDAL HALUCINANT ÎNTRE NORĂ ȘI SOACRA MULTIMILIARDARĂ)

 

Citește și...