Irinel Columbeanu a bifat o tranzacție de succes. Și-a vândut super-barca de la Snagov unui cunoscut milionar și…

Publicat: 16/07/2020 | 23:44

Milionarul de la Izvorani s-a confruntat, în ultima perioadă, cu grave probleme financiare, dar, după ieșirea din starea de urgență, se pare că a bifat o tranzacție de succes cu ajutorul unui renumit afacerist din Capitală. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră despre cea mai recentă afacere pe care a ”bifat-o” Irinel Columbeanu. (CITEȘTE ȘI: IRI A DUS-O LA COAFOR PE IUBI (- 40 DE ANI), IAR EA L-A RĂSPLĂTIT CU GESTURI TANDRE. I-AM FILMAT ÎN TIMP CE…)

Cumpărătorul nu s-ar fi tocmit la preț

Ajuns aproape de vârsta standard de pensionare în România, Irinel Columbeanu (63 de ani) pare să renunțe, ușor, ușor, la distracțiile costisitoare. Milionarul de la Izvorani, care, de ceva timp, s-a confruntat cu mai multe probleme în plan financiar, se pare că a primit, recent, o gură de oxigen. Iri a realizat o tranzacție de succes. Și-a vândut super-barca de la Snagov, pe care petrecea în vremurile bune.

Celebrul om de afaceri din Izvorani renunță la distracțiile costisitoare

Potrivit surselor noastre, cumpărătorul, care nu s-ar fi tocmit la preț, ba chiar ar fi oferit mai mult decât prețul estimat pe piață, este un renumit afacerist din București. Prieten cu milionarul de la Izvorani, Nicușor Stan, căci despre el este vorba, pare să fie un împătimit al bărcilor de lux, și de mult timp și-ar fi arătat interesul de superba ambarcațiune pe care o deținea Irinel Columbeanu. Recent, se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun și, după ce Iri ar fi primit o super-ofertă, n-a mai stat pe gânduri și i-a vândut renumitului afacerist Nicușor Stan superba barcă de la Snagov. (VEZI ȘI: LAURETTE & MILIONARUL AU FLIRTAT ÎN PUBLIC, IAR NOI AVEM DOVEZILE!)

Nicușor Stan, afaceristul care a cumpărat vestita barcă de la Snagov a lui Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru, bruneta care l-a fermecat pe Irinel Columbeanu

Frumoasa Oana Cojocaru nu putea evita, de-a lungul timpului, întrebările referitoare la relația cu Irinel Columbeanu, dar bruneta nu a părut pusă în dificultate de părerile preconcepute. Mai mult, a mărturisit că precepe relația cu omul de afaceri ca pe una ”de iubire”, iar diferența de vârstă nu a constituit vreun impediment. Și, a dezvăluit ea, părinții săi a pornit de la premisa că totul ține de o alegere personală care nu trebuie contestată. (VEZI ȘI: AM PĂTRUNS ÎNTR-UNUL DINTRE CELE MAI LUXOASE APARTAMENTE DIN ROMÂNIA!)

“E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus Oana Cojocaru. Legat de ce cred părinții ei despre faptul că a devenit iubita lui Irinel Columbeanu, bruneta susține că aceștia nu au nimic împotrivă: “Nu văd o problemă în legătură cu diferența de vârstă. Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.red. – în diferența de vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”, a povestit Oana Cojocaru.

Irinel Columbeanu a dezvăluit, la un moment dat, că a cunoscut-o pe Oana Cojocaru la un festival de modă. Acolo unde el era doar un simplu spectator, iar viitoarea sa iubită defila pe podium. Afaceristul a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul în timpul acelei prezentări de modă. (NU RATA: CUM A AJUNS IRINEL COLUMBEANU LA SAPĂ DE LEMN! DECIZIILE CARE L-AU ADUS ÎN 5 ANI LA FALIMENT)

Irinel Columbeanu și-a vândut super-barca de la Snagov unui cunoscut milionar

„Am considerat că este politicos să îi cer prietenia”

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutăm. 

 Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu în timpul unei emisiuni TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.