Iubita fostului deputat s-a accident grav pe pârtie, iar noi avem primele imagini!

Publicat: 28/01/2019 | 23:14

Ex-deputatul Cristi Boureanu a avut parte de momente tensionate, zilele trecute, la munte. Laura Dincă, iubita fostului politician, s-a accidentat destul de serios pe pârtie, iar el i-a acordat, prompt, primul ajutor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile emoționante. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DĂNCILĂ S-A MUTAT ÎN FOSTA CASĂ A ”FIULUI SECRET” AL LUI ION ILIESCU)

Weekendul trecut, Cristi Boureanu și Laura Dincă au ales să petreacă un sejur de vis pe Valea Prahovei. Și-au propus să schieze pe minunatul domeniu din Sinaia, dar se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe pârtie. Cei doi au avut parte de un moment mai puțin plăcut, după ce iubita fostului deputat s-a accidentat la schi. (NU RATA, AICI: PARTENERI DANSÂND GOI ÎN FAȚA FAMILIEI ȘI PRIETENILOR! UN COPIL MIC A FOST DE FAȚĂ…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor informații și imagini de-a dreptul emoționante. Totul s-a petrecut duminică. În timpul unei coborâri pe pârtie, Laura Dincă, iubita fostului politician, a acuzat dureri serioase la un picior, iar cei doi au fost nevoiți să se oprească la restaurantul de la Cota 2000 din Sinaia. Acolo unde Cristi Boureanu i-a oferit imediat iubitei sale primul ajutor. (NU RATA, AICI: MOTIVUL PENTRU CARE LAURA DINCĂ L-A LĂSAT SINGUR PE BOUREANU LA ANIVERSAREA NUNȚII MONICĂI TATOIU)

Laura Dincă, dureri severe

După ce și-au lăsat schiurile afară, cei doi au intrat în local. Deplasându-se cu mare dificultate, Laura Dincă a avut nevoie de susținerea iubitului ei pentru a ajunge la una dintre mese. După ce iubita lui s-a așezat confortabil într-un scaun, Cristi Boureanu, ca un bărbat responsabil, a sărit imediat să îi acorde ajutorul necesar. I-a dat clăparul jos și a început să-i maseze energic gamba cu probleme. Potrivit martorilor, Laura Dincă acuza un spasm muscular sever. (NU RATA, AICI: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI DIN ROMÂNIA A FUGIT DINTR-UN CLUB FAIMOS FĂRĂ SĂ ACHITE NOTA DE PLATĂ)

Cu toate că a suferit o accidentare destul de serioasă, Laura Dincă nu s-a „predat” și, la scurt timp, a pus din nou schiurile în picioare. După ce s-au delectat cu câte o băutură caldă, Cristi Boureanu și Laura Dincă și-au continuat liniștiți periplul pe pârtie. (CITEȘTE ȘI: LAURA DINCĂ, DEZVĂLUIRE DE SENZAȚIE DESPRE CRISTIAN BOUREANU)

Cristi Boureanu și Laura Dincă, nuntă la vară?

Apropiații cuplului spun că Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt pregătiți să facă cel mai important pas din viața lor, iar nunta va avea loc cel mai probabil în vara anului acesta. (NU RATA, AICI: LAURA DINCĂ RECUNOAȘTE: „CRISTI ÎMI DĂ CURAJ SĂ-MI POT ÎNDEPLINI VISELE!’’)

Între Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt peste 20 de ani diferență de vârstă, dar nu mai este un secret pentru nimeni că amândoi și-ar dori să întemeieze o familie.  Și, pentru a stopa unele zvonuri care circulă în lumea mondenă, blonda a fost tranșantă: „Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să vă anunţ. (…) Aştept, dacă e să vină un bebeluş. Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, a declarat, cu mai mult timp în urmă, Laura Dincă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...