Iubita lui Dorian Popa a vrut să o facă praf pe Meghan Markle, dar s-a făcut de rușine

Publicat: 20/05/2018 | 14:06

Iubita lui Dorian Popaa a gafat grav în ziua nunții regale 2018, după ce a făcut publică o imagine cu Meghan Markle și Prințul Harry. Totul s-a văzut în mesajul scris de Claudia Iosif pe poza mirilor, care a fost făcută în cadrul ceremoniei religioase de la capela Saint George de la Castelul Windsor. Mulți dintre susținători au văzut greșeala și au taxat-o.

Citește și: Coincidență înfiorătoare între Meghan Markle și Prințesa Diana

Claudia Iosif cochetează cu lumea modei și chiar deține un atelier de croitorie împreună cu Dorian Popa. Ieri, ea a vrut să își spună părerea despre rochia de mireasă pe care Meghan Markle a purtat-o la slujba religioasă, însă a făcut o greșeală de ortografie când a pus unul dintre cele patru hashtag-uri. Pe scurt, în loc să scrie: „simple is more”, bruneta: „simply is more”.

Citește și: Meghan Markle i-a adus un tribut prințesei Diana prin toate detaliile de la nunta regală

#simpleismore «n.r.: simplu înseamnă mai mult» #bullshit «n.r.: discuție fără noimă»

 #noshape «n.r.: fără forme» #badfitting «n.r.: nu i se potrivește», a scris Claudia Iosif pe poza urcată pe Insta Story.

Citește și: Meghan Markle a impresionat și cu rochia pe care a purtat-o la recepția care a avut loc după nuntă

Când și-a dat seama de gafa făcută, iubita lui Dorian Popa a șters fotografia pe care scrisese greșit cuvântul din limba engleză. Cu toate astea, CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, are dovada.

Citește și: De ce nunta Prințului Harry cu Meghan Markle oferă un mesaj puternic de autenticitate

Povestea de iubire dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Citește și: Ce cadou inedit le-au trimis Principesa Margareta și Prințul Radu Duda mirilor anului!

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. Ei locuiesc într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi Prinţul William, soţia acestuia şi cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis de Cambridge este al cincilea în linia de succesiune la tron. Pe 19 mai, cu câteva ore înainte de ceremonia religioasă de la capela Saint George de la Castelul Windsor, Prinţul Harry şi Meghan Markle au primit titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

Citește și: Cele mai spectaculoase imagini de la nunta regală 2018! Prințul Harry și Meghan Markle au fost numiți Ducele și Ducesa de Sussex înainte de căsătorie

 În 2013, Prințul Harry era al treilea la succesiune la tronul Marii Britanii. În prezent, Alteța Sa Regală este al şaselea după naşterea copiilor Ducesei și Ducelui de Cambridge. După logodna cu Meghan Markle, copii pe care îi vor avea vor veni după el în linia de succesiune.
Citește și...