Coincidență înfiorătoare între Meghan Markle și Prințesa Diana

Publicat: 20/05/2018 | 11:20

Ieri, o lume întreagă a fost cu ochii pe nunta regală 2018 – e drept de acasă, din fața micilor ecrane sau… chiar live, de pe domeniul Castelului Windsor. Fiul cel mic al regretatei Prințese Diana și-a unit destinul cu aleasa inimii sale și fiecare moment al ceremoniei religioase emoționante a fost filmat din toate unghiurile de jurnaliștii veniți de pe întreg mapamondul. De la ținute până la machiaje și comportamentul verbal și cel nonverbal – toate au trecut prin filtrul specialiștilor. Tot aceștia au descoperit o coincidență înfiorătoare între Meghan Markle și Prințesa Diana.

Citește și: Meghan Markle a impresionat și cu rochia pe care a purtat-o la recepția care a avut loc după nuntă

Devenită înainte de nuntă Ducesa de Sussex, Meghan Markle are foarte multe puncte comune cu mama soțului ei. La fel ca Prințesa Inimilor, soția Prințului Harry se bucură de popularitate, este naturală ori de câte ori camerele de filmat și blițurile aparatelor de fotografiat sunt pe ea și se implică în acțiuni caritabile.

Citește și: Ce i-a șoptit Prințul Harry lui Meghan Markle când a ajuns în fața altarului

Legătura cutremurătoare dintre Meghan Markle și Prințesa Diana se referă la vârsta pe care la care s-a căsătorit fosta actriță cu Prințul Harry. Ducesa de Sussex a devenit soția fiului Prințesei Inimilor la 36 de ani vârsta la care îndrăgita prințesă a încetat din viață în urma unui accident cumplit.

Citește și: Ce cadou inedit le-au trimis Principesa Margareta și Prințul Radu Duda mirilor anului!

De altfel, mulți specialiști consideră că, odată cu intrarea frumoasei Meghan Markle în Familia Regală a Marii Britanii, atmosferă va deveni una mai puțin riguroasă.

Citește și: De ce nunta Prințului Harry cu Meghan Markle oferă un mesaj puternic de autenticitate

În plus, Meghan Markle va avea mereu o legătură aparte cu Prințesa Diana, chiar dacă nu a cunoscut-o. Și asta pentru că inelul de logodnă pe care Ducele de Sussex i l-a dăruit are două pietre prețioase care i-au aparținut mamei sale, Lady Di.

Citește și: Cele mai spectaculoase imagini de la nunta regală 2018! Prințul Harry și Meghan Markle au fost numiți Ducele și Ducesa de Sussex înainte de căsătorie

La nunta regală 2018, Prințul Harry a invitat mai multe rude din partea Prințesei Diana, familia Spencer. Cu toții au onorat invitația.

Citește și: Camilla Parker, replici acide la adresa lui Meghan Markle: „Este o rușine pentru familia regală britanică. Dacă eram eu regină…”

Povestea de iubire dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. Ei locuiesc într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi Prinţul William, soţia acestuia şi cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis de Cambridge este al cincilea în linia de succesiune la tron. Pe 19 mai, cu câteva ore înainte de ceremonia religioasă de la capela Saint George de la Castelul Windsor, Prinţul Harry şi Meghan Markle au primit titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

În 2013, Prințul Harry era al treilea la succesiune la tronul Marii Britanii. În prezent, Alteța Sa Regală este al şaselea după naşterea copiilor Ducesei și Ducelui de Cambridge. După logodna cu Meghan Markle, copii pe care îi vor avea vor veni după el în linia de succesiune.

Recomandarea CIAO.RO