Iubita musculosului de la Exatlon rupe tăcerea: ”M-a iubit, dar… nu am putut să-mi asum că îl caută multe femei!”

Publicat: 08/05/2019 | 23:24

Disputa dintre musculosul de la Exatlon și iubita lui, despre care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a relatat, în premieră, AICI, nu s-a terminat cu una, cu două. (Cel mai bine platit job din București) Miruna Andreea, tânăra sexy cu care Yamato Zaharia a trăit o frumoasă poveste de dragoste, ne-a făcut declarații-surpriză, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: O CELEBRĂ MANECHINĂ ”PLAYBOY” A FĂCUT UN MEGA-DENUNȚ)

La o zi distanță după ce site-ul nr.1 din România a prezentat în premieră detalii despre disputa conjugală în care Yamato Zaharia a fost acuzat de infidelitate gravă, sexoasa iubită a musculosului de la Exatlon a dat cărțile pe față. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Miruna Andreea, sexoasa tânără care s-a iubit timp de aproximativ doi ani cu celebrul sportiv, a făcut dezvăluiri savuroase, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”M-a iubit, dar…”

Lucrurile s-au întâmplat în urmă cu ceva timp, nu este nimic recent. Eu am avut încredere în prietenele mele. Am vorbit la momentul respectiv cu ele, le-am trimis mesajele, crezând că mă ajută cu un sfat. (…) Eu am încheiat relația cu el, în urmă cu puțin timp, în mod amiabil. Într-o relație ce a durat doi ani nu toate lucrurile sunt roz. Ca în orice fel de relație sunt discuții și momente frumoase. A avut momente foarte frumoase când se comporta extraordinar cu mine.

Aș fi egoistă să spun că nu a făcut lucruri pentru mine sau că nu m-a iubit, dar am avut și discuții. Eu eram foarte geloasă, el este tânăr, îl caută multe femei. De aici porneau toate certurile noastre. M-a iubit, dar nu am putut să-mi asum că îl caută multe femei. Totul s-a rupt și nu cred că mai are rost. Cu siguranță el o să întâlnească pe cineva și eu la fel. Nu are rost să ne ținem legați unul de celălat dacă între noi există discuții și nu ne înțelegem”, a declarat Miruna Andreea, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Miruna Andreea, iubita musculosului de la Exatlon, rupe tăcerea

 Acuzat de infidelitate gravă!

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, carismaticul Yamato ar fi călcat strâmb chiar de ziua Mirunei, fata cu care s-a iubit și pe care a încercat să o țină departe de ochii curioșilor.

Sexoasa tânără l-a acuzat de infidelitate gravă pe musculosul de la Exatlon. Aceasta a susținut că Yamato i-ar fi arătat imagini ce ilustrau escapade amoroase pe care sportivul le-ar fi avut chiar de ziua ei de naștere. (VEZI AICI: ”STĂTEA CAPRĂ ÎN TIMP CE I-O @&$ DE ZIUA MEA!”)

Musculosul de la Exatlon și frumoasa Miruna, pe vremea când formau un cuplu fericit

Yamato Zaharia de la Exatlon, campion mondial la Kempo

Yamato a crescut înconjurat de medaliile tatălui său. Amatto Zaharia este multiplu campion european şi mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului şi cel care îl antrenează pe Yamato de când era doar un copil. „Nu va fi uşor, dar dacă intri într-o luptă îţi asumi toate riscurile. Nu poţi sta în ploaie fără să te uzi. Viaţa este făcută din victorii, dar şi din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câştig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt!”a declarat Yamato Zaharia, pentru o publicație din România, în urmă cu ceva timp. (NU RATA, AICI: UNA DINTRE MEMBRELE CELEBREI ”BRIGĂZI SECȚIA 19” A BĂTUT-O ÎN CLUB PE ”FOSTA” ACTUALULUI EI IUBIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...