Iubita îl acuză de infidelitate gravă pe musculosul de la Exatlon: ”Stătea capră în timp ce i-o @&$ de ziua mea!”

Publicat: 08/05/2019 | 05:15

Unul dintre cei mai carismatici componenţi ai echipei „faimoşilor” de la ”Exatlon”, reality-show-ul difuzat de Kanal D, este implicat într-o mega-dispută conjugală.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Tânăra sexy cu care Yamato Zaharia a trăit o frumoasă poveste de dragoste îl acuză de infidelitate gravă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare, dar și SMS-urile scandaloase dintre cei doi. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI I-A CERUT ”PARTAJUL” BIANCĂI! VREA ÎNAPOI BANII PENTRU GENȚI, VACANȚE ȘI…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre cea mai nouă telenovelă din showbiz. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Până să ajungă la Exatlon, Yamato Zaharia era celebru nu doar pentru luptele câştigate în ring, ci și pentru succesul pe care îl avea în rândul domnișoarelor frumoase. Potrivit surselor noastre, până de curând, campionul mondial la Kempo a trăit, alături de o tânără sexy, o frumoasă poveste de dragoste, pe care a încercat să o țină ”la secret”. Cu toate că „faimosul” nu a dat nimic de bănuit, relația cu sexoasa nu ar fi fost doar lapte și miere, ci ar fi fost presărată cu numeroase momente controversate. (NU RATA: DANIELA CRUDU A NĂUCIT UN ENGLEZ NEBUNATIC ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA! FILMĂRI DEMENȚIALE)

Musculosul de la Exatlon și tânăra sexy, pe vremea când formau un cuplu fericit

Acuzat de infidelitate gravă!

Potrvit informațiilor care ne-au parvenit prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, carismaticul Yamato ar fi călcat strâmb chiar de ziua Mirunei, fata cu care s-a iubit și pe care a încercat să o țină departe de ochii curioșilor. Sexoasa tânără îl acuză de infidelitate gravă pe musculosul de la Exatlon. Aceasta susține că Yamato i-ar fi arătat imagini ce ilustrau escapade amoroase pe care sportivul le-ar fi avut chiar de ziua ei de naștere. (CITEȘTE ȘI: PUȘTOAICA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A ZĂPĂCIT LOFT-UL! S-A SĂRUTAT CU O PRIETENĂ CA-N FILMELE PENTRU ADULȚI)

Miruna, tânăra cu care s-a iubit musculosul de la Exatlon

SMS-uri scandaloase!

”Mi-ai arătat poza cu Alice. Stătea capră în timp ce i-o @&$ de ziua mea. Ai ieșit cu Sofia în oraș și aveai planuri de munte. Dai mesaje la toate femeile pe care le vezi și pe care le inviți în oraș. Declari non-stop că ești singur, dar tu dormi cu mine. Vrei să mergem în vacanță, dar să îmi plătesc eu partea mea și apoi tu te lauzi la prieteni că plătești tu. Mereu îmi vorbești foarte urât”, sunt doar câteva dintre reproșurile pe care tânăra i le-a făcut, prin mesaje scrise, musculosului.

Mesajele schimbate de cei doi

Yamato Zaharia de la Exatlon, campion mondial la Kempo

Yamato a crescut înconjurat de medaliile tatălui sau. Amatto Zaharia este multiplu campion european şi mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului şi cel care îl antrenează de pe vremea când Yamato era doar un copil. „Nu va fi uşor, dar dacă intri într-o luptă îţi asumi toate riscurile. Nu poţi sta în ploaie fără să te uzi. Viaţa este făcută din victorii, dar şi din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câştig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt!”, a declarat Yamato Zaharia, pentru o publicație din România, în urmă cu ceva timp. (NU RATA, AICI: CEL MAI CUNOSCUT MILIONAR ROMÂN LE-A INTERZIS FIICEI & VIITORULUI GINERE SĂ FRECVENTEZE „CASA NECURATULUI”, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)