Cel mai cunoscut milionar român le-a interzis fiicei & viitorului ginere să frecventeze „Casa Necuratului”, iar noi avem dovada!

Publicat: 07/05/2019 | 05:18

Îl ascultă ca pe Dumnezeu pe celebrul milionar. Cunoscutul om de afaceri român le-a interzis mezinei și viitorului ginere să frecventeze cluburile de noapte, pe care le consideră “Casa Necuratului”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și dovada în acest sens.

Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului”, celebru pentru relațiile lui pasagere cu frumoase domnișoare de oraș, printre care și Daniela Crudu, va intra, curând, într-una dintre cele mai puternice familii din România. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Ultima lui cucerire a fost chiar una dintre fetele celui mai cunoscut milionar de pe plaiurile autohtone, iar lucrurile între ei au evoluat foarte rapid și serios, culminând cu o frumoasă cerere în căsătorie. Nunta va avea loc în toamnă și este de așteptat să constituie evenimentul anului 2019! (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

(VEZI AICI: NUNTĂ MARE ÎN SHOWBIZ! A FOST CERUTĂ DE SOȚIE CHIAR DE ZIUA EI)

Mihai Theodor Mincu i-a fost pe plac și celebrului om de afaceri, care l-a acceptat fără prea multe întrebări, dorind în primul rând să-i cunoască părinții.

Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai demult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a declarat, recent, milionarul.

Cât despre ginere, faptul că este înalt… pare să conteze destul de mult pentru vestitul om de afaceri. ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă, ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a completat afaceristul.

Au stat departe de cluburile din Mamaia

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit, în vacanţa de Paşte şi de 1 Mai, pe mezina cunoscutului milionar și pe Mihai Theodor Mincu pe litoral, la Mamaia. Ca doi îndrăgostiți, s-au plimbat prin stațiune însă au evitat cluburile de lux.

Semn clar că fiica unuia dintre cei mai bogați români își ascultă cu sfințenie tatăl. Care nu este deloc adeptul unor astfel de localuri, pe care le consideră “Casa Necuratului”. Tânăra și iubitul ei au admirat priveliștea, au discutat despre viitor și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Departe de cluburi. Într-un final, cuplul a poposit într-un restaurant, pentru a lua masa. Mezina celebrului milionar și Mihai Theodor Mincu au stat în local aproximativ o oră și jumătate. După care s-au retras spre locul unde s-au cazat.

Un lucru rămâne, însă, cert: cel mai cunoscut milionar român le-a interzis fiicei și viitorului ginere să frecventeze “Casa Necuratului”, iar cei doi îi respectă, fără niciun fel de comentarii, dorința! Până la nuntă au mai rămas doar câteva luni, iar fiica celebrului om de afaceri și iubitul ei nu vor să calce strâmb!

Mihai Mincu și iubita lui stau departe de cluburile de noapte

(CITEȘTE ȘI: EA ESTE NOUA IUBITĂ A JUNIORULUI!)

Mihai Mincu, judecat pentru contrafacere de mărfuri!

Mihai Theodor Mincu este un mic afacerist, dar fără prea multe reușite de răsunet în domeniu. Nu datoriile ar fi principala lui problemă, ci infracțiunea de care a fost acuzat, și care îl poate costa libertatea! Pe 1 martie, la Judecătoria Buftea, ginerele milionarului a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.

El este acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor. În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, apare ca parte vătămată.

Lovitura a venit pentru Mihai Theodor Mincu la mijlocul lunii aprilie. După ce parchetul a sesizat instanța, magistrații au stabilit ca tânărul să fie judecat în acest dosar! Problemele sunt, astfel, foarte serioase pentru iubitul mezinei milionarului.

În baza art. 346 alin. 1 C. proc. pen. constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, precum şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 4616/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul Mincu Mihai Theodor, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prev. de art.90 alin.1 lit.b din Legea nr.84/1998. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Mincu Mihai Theodor”, au stabilit judecătorii.

(NU RATA, AICI: CELEBRUL CHEF DE LA ANTENĂ, FILMAT LA 6 DIMINEAȚA DE MÂNĂ CU… ”SORA” LUI! + AVEM ȘI PRIMA REACȚIE A LUI SCĂRLĂTESCU)

Riscă doi ani de închisoare

De precizat că, în acest caz, legea nu iartă: ”Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a următoarelor fapte:

a) contrafacerea unei mărci;

b) punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

(VEZI AICI: BOSSUL DE LA „AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, FILMAT SĂRUTÂNDU-SE LA BERLIN CU NOUA IUBITĂ!)

Ar avea nevoie de sfaturile socrului în afaceri

Viitorul ginere al cunoscutului bogătaș nu ar fi foarte priceput în a face bani. Mihai Theodor Mincu a debutat cu o afacere, în 2017, care are ca activitate vânzarea de haine, comerț cu ceai și cafea, dar și fructe de mare. Această firmă are pierderi de 2.400 de lei. Alta, înființată la scurt timp după aceea, tot în 2017, care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri și cosmetice, a înregistrat pierderi recente de 10.000 de lei!

Cu un așa parcurs în business, ginerele afaceristului are nevoie, cu siguranță, de consiliere din partea socrului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...