Iubitul Biancăi Drăgușanu își vinde “palatul” din Pipera. Am aflat ce sumă exorbitantă cere pe “bijuteria” în stil mediteranean

Publicat: 22/07/2020 | 23:49

Excentricul afacerist cu care Bianca Drăgușanu are o relație tumultuoasă a luat o decizie surprinzătoare. Alex Bodi și-a scos la vânzare impresionanta vilă din Pipera. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut detalii legate de noua afacere pe care vrea să o „bifeze” iubitul Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI AU FOST SURPRINȘI ÎN IPOSTAZE XXX PE PLAJA DIN MAMAIA)

Fie că s-ar confrunta cu probleme financiare, că doar e criză, fie că vrea să facă numai o „aroganță”, Alex Bodi pare hotărât să renunțe la superba proprietate pe care o deține în una dintre cele mai scumpe zone din Capitală.

O sumă deloc de neglijat

Potrivit surselor noastre, Alex Bodi a împânzit site-urile de imobiliare cu un mare anunț prin care spune că vinde pentru prețul corect casă în stil meditaranean, complet mobilată și utilată. Suma pentru care iubitul Biancăi Drăgușanu este dispus să renunțe la impresionanta casă nu-i deloc de neglijat.

Alex Bodi a cerut pe fabuloasa vilă nici mai mult, nici mai puțin de 875.000 de euro. Cu toate că Alex Bodi a trecut în anunț că prețul este negociabil, acesta se pare că nu-i dispus să lase prețul mult prea jos.

Așa că, atenție, amatorii care își doresc să trăiască în „palatul” în care s-a lăfăit sexoasa blondină din showbiz trebuie să umble serios în conturi. (NU RATA: CU CE BOLID DE LUX A IMPRESIONAT ALEX BODI PE LITORAL. TURIȘTII I-AU FILMAT BIJUTERIA PE PATRU ROȚI)

Alex Bodi își vinde vila din Pipera cu 875.000 de euro

Alex Bodi, pasionat de caii putere!

La câteva săptămâni după ce a fost prins pe picior greșit în Capitală, Alex Bodi a recidivat pe Autostrada Soarelui. Iubitul Biancăi Drăgușanu aproape că a zburat pe drumul de întoarcere de la mare.

Atunci când se află la volanul unuia dintre bolizii săi, Alex Bodi pare să se simtă ca pe un circuit de Formula 1 și nu se sfiește să calce serios pedala de accelerație. Așa cum s-a observat și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, Alex Bodi a rulat pe drumul de întoarcere de la mare cu o viteză de peste 300 de km/h. Evident, fără să țină cont de limita de 130 km/h, de pe Autostrada Soarelui. Alex Bodi aproape că și-a luat zborul de pe șosea.

Iubitul Biancăi își vinde casa din Pipera

Dulcea împăcare

Pentru fiecare împăcare cu Bianca Dragușanu, musculosul afacerist a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, ulterior se pare că a schimbat ”tactica”. După ce ar fi tradus-o pe vedetă cu sexoasa rusoaică Daria Radionova, afaceristul și-a ”asigurat” împăcarea cu un buchet de trandafiri, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.