Iubitul Elenei Udrea a făcut anunțul-bombă: ”Se întoarce din Costa Rica înainte să nască! Ne vom crește copilul în România…”

Publicat: 25/05/2018 | 23:03

Absența din țară a Elenei Udrea este resimțită din plin de logodnicul ei. Recent, Adrian Alexandrov a aflat că, în luna septembrie, urmează să devină tată de fată. (Console si accesorii gaming) Bărbatul, care nu s-a acomodat cu lipsa Elenei Udrea, a făcut declarații, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Adrian Alexandrov ne-a mărturisit când va ajunge în România fosta blondă de la Cotroceni. (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE RISCĂ ÎNCHISOAREA! A ÎNCĂLCAT LEGEA DE DOUĂ ORI ÎN DOAR ȘASE ORE!)

După ce magistrații instanței supreme au amânat pentru 5 iunie luarea unei decizii definitive în dosarul ”Gala Bute”, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră despre Elena Udrea, personajul principal vizat în acest caz. (NU RATA, AICI: ”FIARA DIN BALCANI” ȘI-A ”SIFONAT” COLEGII DIN ÎNCHISOARE)

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a făcut marele anunț, care, cu siguranță, o să pună pe jar întreaga suflare a politicii de la noi din țară. Celebrul om de afaceri ne-a mărturisit când se va întoarce pe plaiurile mioritice fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.(Promotiile zilei la monitoare)

”Sunt foarte bucuros și mor de nerăbadre să o văd. Peste câteva săptămâni, Elena Udrea va reveni în România. (VEZI ȘI CE VESTE BUNĂ I-AU DAT MAGISTRAȚII ELENEI UDREA) Aștept cu mare nerăbdare acest moment. Mi-a fost foarte greu în această perioadă, dar mult a fost, puțin a rămas. După ce vine Elena trebuie să-i amenajăm camera celei mici. Încă nu m-am gândit, dar cu siguranță o să mă consult cu ea. Se întoarce din Costa Rica înainte să nască! Ne vom crește copilul în România”, a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Adrian Alexandrov abia așteaptă ca logodnica lui să se întoarcă din Costa Rica

Are planuri de măritiș

Elena Udrea a mărturisit că are de gând să se căsătorească când se va întoarce în țară. Sunt doar logodită. Dar când mă întorc acasă mă căsătoresc, cu tatăl copilului. El este în ţară în momentul ăsta, a spus Elena Udrea, în urmă cu ceva timp.(CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ! CE NAȚIONALITATE VA AVEA COPILUL ELENEI UDREA)

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)