Iubitul Elenei Udrea, mesaj sfâșietor despre fiica lui. Îți dau lacrimile

Publicat: 07/12/2018 | 14:05

Iubitul Elenei Udrea a făcut public un mesaj sfâșietor despre fiica lui, Eva Maria. Gândul transmis de Adrian Alexandrov a fost scris la o poză de album cu mica prințesă pe care Elena Udrea i-a dăruit-o. Vă reamintim că, la scurt timp după ce a devenit mămică, fosta blondă de la Cotroceni a fost arestată în Costa Rica.

Citește și: Elena Udrea şi Alina Bica sunt la un pas de extrădare!

Adrian Alexandrov a urcat pe contul său oficial de Instagram o fotografie cu fiica lui și a Elenei Udrea. Îmbrăcată într-un body alb și cu o fundă mare pe cap – așa apare micuța în imaginea care a emoționat multă lume. Iar mesajul scris de logodnicul Elenei Udrea ca și cum ar fi transmis de fetița lor a sfâșiat sute de inimi.

“#santabringmymotherbackhome (n.r.: Moș Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă)” este mesajul care însoțește poza în care apare mica prințesă a celor doi logodnici.

Susținătorii cuplului i-au lăsat numeroase gânduri.

“Să vă trăiască prințesa!”, “Ce dulce e!!! Să fie sănătoasă și să vă aibă lângă ea pe amândoi toată viața”, “E superbă, Adrian” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai afaceristului.

Citește și: FBI a intrat în celulă peste Elena Udrea! Ce au găsit agenții la percheziție

Vă reamintim că Elena Udrea și Alina Bica au fost încătușate pe 4 octombrie în Costa Rica. Autoritățile au decis ca ele să fie arestate preventiv 60 de zile, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România.

Elena Udrea a adus-o pe lume pe fiica ei pe 20 septembrie.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Știre în curs de actualizare.

Citește și...