Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a fost testat din nou pozitiv! Care este starea lui de sănătate

Autor:
Publicat: 16/07/2020 | 10:16
Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a fost testat din nou pozitiv! Care este starea lui de sănătate

În data de 7 iulie, preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost infectat cu virusul COVID-19. Deși își dorește să se reîntoarcă la activitate lui normală, acesta a fost testat pentru a doua oară pozitiv.

Potrivit declaraţiilor făcute de președinte jurnaliştilor, miercuri, la Brasilia, s-a constatat că acesta este în continuare o victima a coronavirusului, fiind teste pozitiv pentru a doua oară, scrie Reuters. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE ALARMANTĂ ÎN BRAZILIA, NOUL EPICENTRU AL PANDEMIEI! CADAVRELE AU AJUNS SĂ FIE ARUNCATE ÎN GROPI COMUNE)

După ce a aflat pentru prima dată rezultatele testului, președintele a declarat că stare lui de sănătate este una bună și că virusul nu s-a manifesta violent, acesta având doar câteva simptome ușoare. Jair Bolsonaro își dorea să se întoarcă cât mai repede la activitatea lui normală, însă planurile i-au fost încurcate de un al doilea test care a ieșit pozitiv.

Se pare că președintele Braziliei a primit deja tratament cu hidroxiclorochină încă de la apariția primelor simptome, iar în scurt timp o să fie supus unui alt test.

 Jair Bolsonaro, întâlniri cu mai mulți oameni importanți chiar înainte să fie depistat pozitiv

Președintele Brazilie nu s-a arăta prea îngrijorat de apariția coronavirusului și de victimele pe care virusul le-a făcut. Acesta a luat în derâdere boala, fiind de părere că se exagerează. Așa că, în ceea ce îl privește măsurile de protecție au fost aproape inexistente. Mai mult, acesta a  participat la numeroase evenimente fără să poarte mască de protecție. (VEZI ȘI: IMAGINI IMPRESIONANTE! MII DE MORMINTE DIN BRAZILIA, SĂPATE PENTRU VICTIMELE COVID-19, FILMATE CU DRONA. VIDEO)

Diagnosticul lui Bolsonaro a venit la doar trei zile după ce a luat prânzul la domiciliul ambasadorului SUA în Brazilia, Todd Chapman. De asemenea, cu doar câteva zile înainte acesta a fost prezent la un eveniment, Ziua Independenței, unde a luat contact cu mai mulți membri ai cabinetului și omeni importanți, toți fiind fotografiați fără măști pe față. Însă până acum niciunul dintre contacții acestuia nu a prezenta simptome specifice infectării.