Jean de la Craiova a dezvăluit regimul cu care a slăbit aproape 10 kilograme: “Asta înseamnă că pun suflet”

Publicat: 27/09/2018 | 10:15

Jean de la Craiova a topit aproape 10 kilograme și, după ce a acceptat invitația la o emisiune TV, el a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Toată lumea a observat diferența dintre cel care era acum câteva luni și cel care este în prezent.

Citește și: ”Funduleț” l-a înnebunit pe Jean de la Craiova!

Jean de la Craiova a dezvăluit regimul cu care a slăbit aproape 10 kilograme

În vârstă de 47 de ani, Jean de la Craiova se numără printre cei mai apreciați maneliști. Iar nopțile pierdute și stilul de viață organizat l-au făcut la un moment dat să piardă lupta cu kilogramele. Totuși, de când a început filmările pentru show-ul “Te cunosc de undeva!”, el a slăbit aproape 10 kilograme. Repetițiile pentru momentele spectaculoase din cadrul emisiunii sunt extrem de solicitante, iar stresul… și-a spus și el cuvântul. Deși nu a ținut nicio dietă, el e tare fericit pentru kilogramele pierdute.

“Am slăbit 8 kilograme de când sunt la «Te cunosc de undeva!». Asta înseamnă că pun suflet. (…). Când vine engleza. sunt cel mai fericit pe planeta asta, sunt atât de fericit încât mă dor mâinile”, a declarat artistul în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: FOTO / Jean de la Craiova a intrat în ring cu un luptătorul MMA celebru şi a ieşit „şifonat”. SECRETUL NEŞTIUT despre manelist

Așa arăta Jean de la Craiova în luna aprilie a acestui an.

Vali Vijelie, Mădălina Bălan și Jean de la Craiova. Sursa foto: Facebook
Citește și...