Jonglează cu rola de hârtie igienică între patru pereți și-l visează pe Del Piero: ”E greu pentru un copil să…”

Publicat: 25/03/2020 | 00:20

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, cum se descurcă o familie de români aflată în ”zona roșie” din Italia (detalii AICI). Daniel și Elena au un băiat de 13 ani, Andrei, care visează să ajungă un mare fotbalist. Del Piero este jucătorul care l-a impresionat și pe urmele căruia vrea să calce. Doar că acum puștiul nu poate decât să jongleze cu rola de hârtie igienică, între patru pereți, unde se află izolat. 

Andrei Barzaghideanu s-a născut în Italia, țară pe care părinții lui au ales-o în 2002, pentru a-și croi un nou drum în viață. Lesne de înțeles, unul mult mai bun decât în România. S-au așezat în localitatea Due Carrare, aproape de Padova, și-au găsit de muncă, iar viața chiar urma cursul pe care cei doi îl visaseră. Andrei s-a născut în 2006, iar când avea doar cinci anișori a fost atras de mirajul fotbalului. A fost înscris la echipa de copii a formației Due Carrare, unde juca tatăl lui. După un an și jumătate, a venit marea veste pentru micuț: printr-un mail a fost anunțat să se prezinte la o probă de joc la Padova! 280 de copii au sperat să prindă un loc la Padova, 11 au fost norocoși! Andrei, între ei. (CITEȘTE ȘI: ASISTENTĂ ROMÂNCĂ, MĂRTURII CUTREMURĂTOARE DESPRE PACIENȚII DIN ITALIA)

Quarantena 😂

Publicată de Andrei Barzaghideanu pe Luni, 16 martie 2020

Padova era în Liga a 2-a, iar juniorii echipei au întâlnit formații precum Juventus, Inter, Torino, Verona… Ba chiar și pe Atletico Madrid, în turneele de vară organizate în Italia. Andrei s-a descurcat de minune. I-a dat două goluri lui Juve, a pasat decisiv de nenumărate ori. Puștiul care a intrat în vestiarul lui Milan în brațele tatălui său, pe când avea doar 7 luni, este acum un mijlocaș ofensiv ce promite. Doar că… (VEZI AICI: AVEM MĂRTURIILE EXCLUSIVE ALE UNUI ȘOFER DE TIR CARE S-A ÎNTORS DIN ITALIA)

Jonglează în sufragerie, cu tatăl lui

Pandemia de coronavirus i-a dat viața peste cap. Aflat în ”zona roșie”, Andrei stă, acum, izolat în casă și se pregătește cum poate. Jonglează cu rola de hârtie igienică, un model preluat de la marii fotbaliști care au umplut rețelele de socializare cu abilitățile remarcabile, ba chiar mai schimbă și câte o minge, în sufragerie, cu tatăl lui, cu riscul de a sparge o vază sau un televizor. E destul de matur pentru vârsta lui, nu-i este frică de coronavirus, dar știe, de la părinții lui, că nu-i de joacă. Doar telefonul este acum legătura cu colegii lui de pe terenul de fotbal, dar și de școală. (NU RATA: AM AFLAT SECRETELE HOȚILOR ROMÂNI CARE FURAU DIN TIR-URI AFLATE ÎN MERS)

Papà andiamo a fare due palleggi, si ma dove? In soggiorno 🙈🙈🙈

Publicată de Barzaghideanu Daniel pe Duminică, 15 martie 2020

”E greu pentru un copil… Să stai izolat, în casă, să te uiți doar la televizor, să fii nerăbdător să alergi pe afară, așa cum sunt toți copiii, plini de energie. Dar înțelege care e situația, știe ce se întâmplă în Italia. Nu-i speriat, doar așteaptă să se încheie totul și să-și reia antrenamentele. Să ajungă un Del Piero, pentru că este fotbalistul pe care-l copiază, de care-i place cel mai mult”, a dezvăluit Daniel Barzaghideanu, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...