Judecătorii au confiscat un pistol de la antrenorul ”naționalei”! Motivul…

Autor: I.D.
Publicat: 03/12/2018 | 23:15

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia, la mijlocul lunii octombrie, că selecționerul Cosmin Contra are anumite probleme cu legea. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Procurorii solicitau, în ceea ce-l privește, măsura confiscării speciale, într-un dosar aflat la Tribunalul Timiș. Era vorba de o armă neletală, un pistol cu bile de cauciuc, marca Walther. La mai bine de o lună distanță, instanța a dat o sentință finală.

Cosmin Contra, antrenorul echipei naționale de fotbal a României, are probleme în justiție. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Procurorii i-au deschis dosar lui Contra, cerând confiscarea specială, din cauză că ar fi depășit termenul de zece zile prevăzut de lege pentru a depune arma, un pistol neletal, cu bile, la un armurier autorizat. În ședința din 29 august, anul acesta, de la Judecătoria Timișoara, s-a stabilit că acuzatul are dreptate. Astfel, propunerea procurorilor de la Parchet a fost respinsă.

(CITEȘTE ȘI: RĂZVAN BURLEANU ȘI-A PUS TATĂL LA MUNCĂ)

Dar nu era o decizie definitivă! Procurorii au făcut recurs. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Astfel, în ședința din 29 noiembrie, de la Tribunalul Timiș, instanța a hotărât să admită sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara și a dispus confircarea pistolului de la intimat, adică de la Cosmin Contra.

Ce înseamnă confiscarea specială

Sunt supuse confiscării speciale: a) bunurile produse prin săvârşirea faptei prevăzute de legea penală; b) bunurile care au fost folosite, în orice mod, sau destinate a fi folosite la săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, dacă sunt ale făptuitorului sau dacă, aparţinând altei persoane, aceasta a cunoscut scopul folosirii lor; c) bunurile folosite, imediat după săvârşirea faptei, pentru a asigura scăparea făptuitorului sau păstrarea folosului ori a produsului obţinut, dacă sunt ale făptuitorului sau dacă, aparţinând altei persoane, aceasta a cunoscut scopul folosirii lor; d) bunurile care au fost date pentru a determina săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală sau pentru a răsplăti pe făptuitor; e) bunurile dobândite prin săvârşirea faptei prevăzute de legea penală, dacă nu sunt restituite persoanei vătămate şi în măsura în care nu servesc la despăgubirea acesteia; f) bunurile a căror deţinere este interzisă de legea penală.

(VEZI ȘI: FOTBALIȘTII LUI HAGI AU FUMAT CA TURCII ȘI AU ”RAS” PAHAR DUPĂ PAHAR)

Cariera lui Cosmin Contra

Cosmin Contra s-a retras din activitatea de jucător în 2011, ultima echipă la care a evoluat fiind Poli Timișoara. De altfel, bănățenii au fost și primii pe care Contra i-a antrenat, în aceeași stagiune.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Până să ajungă selecționer, Cosmin Contra a bifat nu mai puțin de opt echipe: Poli Timișoara, Getafe Youth, CF Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcón și Dinamo București.

(CITEȘTE AICI: TATĂL LUI RĂZVAN BURLEANU DENUNŢĂ O TENTATIVĂ DE BLAT)

Ca jucător, Cosmin Contra e evoluat la șapte echipe, Timișoara, Dinamo, Alaves, Atletico Madrid, Milan, West Bromwich, Getafe. Nu avea să rateze echipa națională, unde a strâns 73 de meciuri și a înscris de șapte ori.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...