Juniorul lui Gabriel Oprea a făcut nunta în sufrageria tatălui său

Publicat: 30/06/2020 | 16:01

Eveniment în lumea bună! La mai bine de jumătate de an de când au rostit un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, Gabriel Oprea Jr. și aleasa inimii lui, Davida, s-au cununat religios, după toate regulile pandemiei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante de la nunta care s-a desfășurat pe proprietatea din Snagov a fostului vicepremier.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.RO) a intrat în posesia unor informații și imagini unice de la cel mai nou eveniment care a avut loc în lumea bună. (NU RATA: VIDEO INCREDIBIL. MOMENTUL ÎN CARE MIHAELA NUNWEILLER LOVEȘTE MAȘINA LUI GABRIEL OPREA JR. “AM FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE ȘI…”)

Gabriel Oprea Jr, fiul fostului vicepremier și ministru al Afacerilor Interne, și soția lui, Davida, au trecut, astăzi, prin emoțiile cununiei religioase. După ce, în luna noiembrie a anului trecut, au ”Da” în fața ofițerului stării civile, cei doi și-au unit destinele și în fața Domnului.

Potrivit informațiilor noastre, evenimentul s-a dorit unul extrem de discret și ferit de ochii curioșilor. Fiul fostului vicepremier a organizat cununia religioasă acasă, mai exact pe proprietatea din Snagov a celebrului său tata. Din câte se pare, Gabriel Oprea Jr. și Davida s-au cununat religios chiar în sufragerie, într-un cadru restrâns, cel mai probabil pentru a respecta rigorile impuse de pandemia de coronavirus.

La ceremonia religioasă de acasă au luat parte doar familiile celor doi. Din câte se poate observa și în imagini, de altfel, la emoționantul eveniment au participat aproximativ 12 persoane, cu tot cu preot, dascăl și cei doi miri. (VEZI ȘI: FIUL VICEPREMIERULUI, SUPER-PARTY DE ZIUA LUI CU ȘAMPANIE-TOP MOET ȘI FRUCTE DE MARE!)

Eveniment major în familia Oprea

Davida, surprinsă de cererea în căsătorie

În urmă cu câteva luni, surse din anturajul celor doi au susținut că cererea în căsătorie ar fi luat-o prin surprindere pe partenera lui Gabriel Oprea Jr. Totul s-ar fi întâmplat pe neașteptate, într-o zi în care tânăra a fost invitată acasă la Gabriel. Întreaga familie era prezentă și, după ce a ajuns la concluzia că este timpul să declanșeze ”atacul final”, Gabriel Oprea Jr. a îngenuncheat în fața Davidei, cu inelul pregătit, apoi a cerut-o de soție.

Frumoasa brunetă habar nu ar fi avut că va trece prin astfel de emoții, chiar în acea zi, însă răspunsul pe care l-a oferit a fost, firește, cel așteptat de Gabriel, un ”Da” transmis din toată inima. (NU RATA: NUMELE LUI GABRIEL OPREA JR., IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL. ACUZE DURE: “AU FOST TRIMIȘI LA PONT, NOAPTEA CA HOȚII!” CARE A FOST MIZA)

Gabriel Oprea Jr. și soția lui s-au cununat religios în sufragerie

Davida are un tată bogat, cu terenuri și… conexiuni

Soția lui Gabriel Oprea Jr. provine dintr-o familie cu posibilități materiale impresionante. Cuscrul fostului vicepremier este considerat, de mulți ani, un apropiat al multor oameni ”grei” din fotbalul românesc și deține mai multe terenuri. Sursele noastre  susțin că tatăl Davidei are ”conexiuni” la nivel înalt.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...