L-am filmat pe plaja de la Nuba pe nepotul lui Carlos Slim, unul dintre cei mai bogați pământeni!

Publicat: 15/08/2018 | 00:06

O dispută acerbă a fost între Hector Bitar, nepotul mexicanului miliardar Carlos Slim, și fosta lui soție, Irina Cristescu, supranumită ”Prințesa ochelarilor”. (Oferta speciala playstation) Cei doi au o fetiță, acum în vârstă de patru ani, iar când relația s-a rupt, femeia acuzându-l de violență domestică pe Hector, cei doi au ajuns să-și dispute fructul iubirii lor în instanță. Irina a câștigat până la urmă custodia, iar timpul a calmat spiritele. Acum, nepotul celebrului Carlos Slim vine în România cu gânduri pașnice, doar pentru a-și vedea copilul. A făcut-o și zilele acestea, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile.

Părea o poveste de dragoste care să țină ”până la adânci bătrâneți”, dar s-a risipit relativ repede. Câțiva ani… Hector Bitar, nepotul celebrului Carlos Slim, a cunoscut-o în 2011 pe Irina Cristescu. Cei doi s-au îndrăgostit rapid și a urmat, inevitabil, pasul al doilea: s-au căsătorit. (Reduceri mari la jocuri PCMariajul a fost completat de venirea pe lume a unei fetițe, în 2014, dar…

(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MEGA-MILIARDARULUI & ”PRINŢESA OCHELARILOR”, ÎN NEGOCIERI)

Frumoasa poveste s-a rupt. Hector nu a mai fost omul pe care Irina l-a cunoscut, care i-a zâmbit fermecător. Cei doi au ajuns curând pe holurile instanțelor de judecată. Proces de divorț, dar nu numai. Ambii voiau custodia copilului. După lupte grele prin instanțe, Irina a avut câștig de cauză. Fetița i-a rămas în grijă. Și Hector s-a mai liniștit, a înțeles situația, a acceptat-o și și-ar fi promis ca, de dragul micuței, să nu se va mai confrunte cu mama ei. Așa că a început să facă vizite în România, doar pentru a-și vedea fetița.

(VEZI AICI: CINE ESTE IUBITUL PÂNĂ ACUM SECRET AL IRINEI CRISTESCU)

S-a întâmplat și zilele trecute, când a aterizat în capitala României. A venit cu cadouri și a petrecut mai multe zile alături de copilul lui. Hector a dat o fugă și la Mamaia, în exclusivista stațiune a litoralului românesc. S-a dus să-și adune gândurile… CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe mexican pe o plajă de fițe, unde mai mult a plimbat o … sacoșă.

Da, Hector, cu o cămașă verde și cu pantaloni scurți negri, a colindat câteva minute, de unul singur, plaja, apoi s-a oprit și a privit înspre valuri… A luat-o din nou la pas, printre șezlonguri, iar în final a ”parcat” la o masă, unde și-a luat un suc. Vremea toridă chiar o cerea. Acolo, a butonat ușor telefonul, a mai ridicat de câteva ori capul, scrutând orizontul și… cam atât. Au fost, probabil, momentele de relaxare a nepotului unuia dintre miliardarii planetei.

Hector și Irina s-au cunoscut la New York

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul lui 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani, el, 40, dar arhitect faimos şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico. Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. S-au îndrăgostit nebuneşte, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic.

(CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MEGA-MILIARDARULUI & PRINŢESA OCHELARILOR, DIN NOU ÎMPREUNĂ!)

Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La nuntă, concentraţia de milionari pe metru pătrat a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume. Totuşi, românca nu avea nici un motiv să simtă vreo senzaţie de stinghereală într-o asemenea companie selectă şi strălucitoare pentru că şi ea provine dintr-o familie bogată, chiar dacă nu atât de bogată ca familia soţului ei.

Irina, moștenitoarea companiei Opticris

Irina Cristescu nu a fost fata săracă din România care-și găsea bogătașul peste granițele țării. Părinții ei dețin compania Opticris, specializată pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji. Totuşi, chiar şi aşa, întâlnirea şi, ulterior, căsătoria cu Hector Bitar de la Pena au făcut-o pe româncă să simtă că a aterizat în centrul Paradisului. În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...