L-am filmat pupând-o în parcare, iar acum… A fugit în Cuba cu ex-iubita lui Dani Oțil!

Publicat: 17/04/2018 | 23:33

Ștefan Lungu divorța de ”Prințesa Polonic” în urmă cu 10 luni. Acum câteva săptămâni, el era filmat de CANCAN.RO, SITE-UL NR 1 DIN ROMÂNIA, în timp ce o îmbrățișa, într-o parcare, pe Ioana Urețu, ex-iubita lui Dani Oțil. Lucrurile au evoluat rapid între fostul soț al superprezentatoarei de la Antenă și “Prințesa Dulciurilor”. Ștefan Lungu și Ioana Urețu au părăsit România, cu destinația Cuba. Chiar dacă au plecat cu avioane separate, avem imaginile care i-au dat de gol. Dovezile îi plasează pe amândoi în același loc și în același timp.

Escapada lui Ștefan Lungu cu ”Prințesa Dulciurilor” – supranumită astfel pentru că Ioana Urețu are propria ei afacere culinară – a fost pregătită cu maximă atenție, au dezvăluit apropiați ai cuplului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR 1 DIN ROMÂNIA. Ca să nu dea de bănuit, au plecat separat din țară.

Prima a ajuns în Cuba Ioana, iar Ștefan a făcut o escală în Franța, pentru a-și lăsa fetița la soție. Pentru întoarcerea în România nu au mai păstrat aceeași discreție, pentru că biletele de avion sunt luate la aceeași cursă.

Amicii lor și-au dat seama că Ștefan și Ioana sunt împreună în Cuba
Amicii lor și-au dat seama că Ștefan și Ioana sunt împreună în Cuba

(CITEŞTE ŞI: Anca Lungu stârneşte invidia multor femei! Cu ce star a ajuns să se pozeze)

Odată ce Ștefan s-a întâlnit cu Ioana în Cuba, situația s-a schimbat radical, pentru că nu s-au mai ferit să-și anunțe prezența în același loc și în același timp, nici măcar în mediul virtual. Amândoi au postat o duzină de fotografii pe Instagram, iar în unele dintre ele apar fix aceleași personaje, surprinse de fiecare dintre ei din unghiuri diferite.

Imaginile reprezintă o dovadă indubitabilă a prezenței lor în Cuba, împreună, și chiar unii dintre amicii cuplului și-au dat seama de asta. Cumva plecat cu Ioana Urețu! Și ea e în Cuba”, a comentat o prietenă la una dintre postările lui Ștefan.

Ștefan Lungu și Ioana Uretu au postat aproape aceleași fotografii pe Instagram
Ștefan Lungu și Ioana Ure’u au postat aproape aceleași fotografii pe Instagram

Ștefan Lungu e divorțat de 10 luni

În urmă cu câteva zile, CANCAN.ro vă arăta, de altfel, scenele tandre dintre Ștefan și Ioana, fotografiați într-o parcare.

Presa l-a „combinat” în trecut pe Ștefan Lungu cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, dar în cele din urmă s-a dovedit că cei doi nu au o relație amoroasă, ci doar una de prietenie.

Iată că acum, însă, Ștefan Lungu este alături de Ioana Urețu, nimeni alta decât fosta iubită a prezentatorului matinalului de la Antena 1, Dani Oțil. Ștefan Lungu e un bărbat singur, divorțat de mai bine de 10 luni, iar fosta lui soție are o relație cu „Magnatul cosmeticelor”, un afacerist de origine greacă. (VEZI AICI: Milionarul pentru care vedeta Antenei şi-a dat demisia de la „Observator”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...