Soțul super-prezentatoarei de la Antenă s-a pupat cu fosta iubită a lui Dani Oțil!

Publicat: 02/04/2018 | 12:40

O nouă idilă-bombă în showbiz-ul nostru pare că a început! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă astăzi imagini, în exclusivitate, cu Ștefan Lungu, fostul soț al Ancăi Lungu, în brațele Ioanei Urețu! La 9 luni de la divorțul de „Prințesa Polonic”, Ștefan Lungu și „Prințesa Dulciurilor”, așa cum este supranumită Ioana Urețu, au fost protagoniștii unor scene tandre.

Cei doi au ieșit în oraș la un restaurant cu specific libanez, iar la plecare s-au ținut în brațe foarte strâns și un timp îndelungat, ca doi îndrăgostiți. S-au sorbit din priviri și mai-mai că nu voiau să se despartă, dar în cele din urmă și-au luat „rămas-bun”. Nu oricum, ci strângându-se de mâini. Se pare că Ștefan Lungu are o preferință pentru femeile cu… abilități culinare, având în vedere că fosta lui soție e recunoscută pentru pasiunea pentru gătit, iar Ioana Urețu are o afacere în care se ocupă cu… dulciuri, flori şi cărţi.

Presa l-a „combinat” în trecut pe Ștefan Lungu cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, dar în cele din urmă s-a dovedit că cei doi nu au o relație amoroasă, ci numai una de prietenie. Iată că acum, însă, Ștefan Lungu a apărut în ipostaze romantice cu Ioana Urețu, nimeni alta decât fosta iubită a prezentatorului matinalului de la Antena 1, Dani Oțil. Și de ce n-ar fi implicat Ștefan Lungu într-o nouă relație?! E un bărbat singur, iar fosta lui soție deja are o relație cu „Magnatul cosmeticelor”, un afacerist de origine greacă. (VEZI ȘI: Milionarul pentru care vedeta Antenei şi-a dat demisia de la „Observator”)

Ioana Urețu și Ștefan Lungu și-au luat cu greu „rămas-bun” după ce au ieșit împreună în oraș

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lui iunie 2017

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar, separarea între cei doi producându-se, povesteau apropiaţi ai cuplului, cu o lună şi jumătate înaintea divorţului. Anca l-a cunoscut pe Ştefan în 2012, atunci când era însurat cu Albertina Ionescu. S-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV. (CITEŞTE ŞI: Anca Lungu stârneşte invidia multor femei! Cu ce star a ajuns să se pozeze)

Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, declara Anca Lungu pentru unica.ro, după divorţul de Ştefan Lungu. (VEZI ŞI: Celebra prezentatoare TV & fostul soţ s-au împăcat de dragul fetiţei!)

Anca Lungu şi fostul ei soţ, Ştefan Lungu, au custodie comună a fetiţei lor, Natalia, însă cea mică locuieşte cu mama ei. După divorţ, Ştefan Lungu recunoştea că o vede rar pe fiica lui, cu toate că în timpul mariajului cu Anca era văzut foarte des alături de Natalia. „De două ori pe lună (n.r.- o vede pe Natalia), sau în funcţie de cum este mama ei plecată. Crăciunul îl petrece cu mama ei, eu o să mă văd cu ea până pe 23 decembrie. Este un copil matur pentru vârsta ei şi înţelege că este iubită atât de mama, cât şi de tata, şi asta trebuie să înţeleagă toată viaţa ei”, declara Ştefan Lungu într-un interviu pentru viva.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...