Acasă » Exclusiv » L-am fotografiat pe frumușelul Nikos Vertis, incognito în Centrul Vechi! Era însoțit de…

L-am fotografiat pe frumușelul Nikos Vertis, incognito în Centrul Vechi! Era însoțit de…

De: Cristian Blanuta 28/03/2019 | 23:04

Nikos Vertis, cel mai în vogă artist al Greciei, a ”aterizat” la București, unde îi ”alintă” pe fanii lui români cu vocea-i deosebită și repertoriul apreciat.  Între cele trei concerte de la Sala Palatului, cântărețul și-a făcut timp să ia la pas Capitala, alături de formația și de staff-ul său. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în premieră cu Nikos admirând orașul supranumit cândva ”Micul Paris”.

Nikos Vertis și-a făcut de ceva vreme un nume în lumea muzicii, ba chiar a ajuns numărul 1 în țara sa natală, Grecia. Este căutat de fanii muzicii lui, și nu sunt deloc puțini, așa că are spectacole în toate colțurile lumii, că abia mai reușește să-și tragă sufletul. Dar nu-i supărat deloc, pentru că muzica-i viața lui, așa că-i face plăcere. A ajuns și-n București!  Cererea uriașă de bilete l-a făcut pe îndrăgitul artist să completeze evenimentul de la mijlocul săptămânii cu încă un spectacol, pe scena de la Sala Palatului. Așa că, trei seri consecutive, cei care-i iubesc muzica au avut ocazia s-o asculte live și să-l și vadă în carne și oase pe grec. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL CREATOAREI DE MODĂ S-A SPÂNZURAT DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN LUNA DE MIERE! MOTIVUL: DATORII LA CĂMĂTARI ȘI…)

Trecătorii l-au recunoscut imediat pe Nikos Vertis

Între spectacole, Nikos și-a făcut timp pentru a vizita capitala României. Nu a făcut-o singur, ci alături de membrii formației sale, dar și ai staff-ului tehnic. A luat străzile ușor, pas cu pas, și-a făcut chiar și selfie, iar în timpul plimbării a fost numai un zâmbet. S-a întreținut cu amicii lui din formație, iar o blondă i-a ținut companie ceva mai mult. Grecul nu a ratat o pizzerie, unde a gustat, probabil, rețeta restaurantului, alături de ”gălăgioșii” lui parteneri. A admirat apoi Centrul Vechi, unde a petrecut mare parte din timpul acordat recreării.

Îmbrăcat ca un sportiv, Nikos a atras privirile trecătorilor, care l-au recunoscut imediat, în ciuda faptului că și-a ascuns ochii sub o pereche de ochelari de soare. Plimbarea prin București s-a scurs repede, pentru că artistul a fost dornic să viziteze cât mai mult, iar timpul trece ca gândul atunci când peisajul te fură. Alături de colegii lui, Nikos s-a retras la hotel, pentru a pregăti ultimul spectacol, care va avea loc vineri, de la ora 20. (CITEȘTE ȘI: ”BAD BOY” TAMAȘ, 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE! ”ȘI-A SEMNAT CONDAMNAREA…”)

Veselie mare pe Nikos Vertis și colegii lui

Bătaie pe bilete la concertele de la București ale lui Nikos Vertis

Nikos Vertis a ajuns la București, zilele acestea, pentru a susține nu mai puțin de trei concerte, la Sala Palatului. Inițial a fost vorba de două, dar cererea de bilete a fost așa de mare, încât artistul a acceptat să le cânte românilor încă o dată. După ce concertele din 28 si 29 martie ale lui Nikos Vertis au fost declarate SOLD OUT, la insistențele publicului, organizatorii s-au întâlnit cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei și au hotărât să programeze un al treilea spectacol, care s-a ținut miercuri, 27 martie 2019.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului a cuprins cele mai apreciate piese din repertoriul artistului. Grecul a fost acompaniat de propria orchestră de muzicieni. Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec. (CITEȘTE ȘI: CUM AU PLĂNUIT TERORIȘTII UNGURI ATENTATUL DE LA ”ZIUA NAȚIONALĂ” A ROMÂNIEI)

“Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă”, a spus Nikos Vertis.

Nikos Vertis, cel mai popular cântăreț al Greciei

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este, la ora actuală, cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține.

Nikos și prietenii lui sunt numai un zâmbet

Nikos, cel mai râvnit burlac

Nikos Vertis nu este căsătorit, așa că poate fi numit, fără exagerare, cel mai râvnit burlac din Grecia. Spune însă că-și dorește o familie, copii… „Nu sunt cel mai râvnit bărbat din Grecia. Faptul că nu sunt căsătorit are un rol în crearea acestei imagini, dar nu este adevărat,” spune el cu modestie. (CITEȘTE ȘI: „REGINA FILMELOR +18” ARE UN GHINION TERIBIL ÎN DRAGOSTE! IUBITUL A AMĂGIT-O CĂ DIVORȚEAZĂ, DAR…)

„Este un vis… În Grecia, avem o zicală: cu cât îmbătrânești, cu atât mai greu îți este să îți întemeiezi o familie. Îmi doresc ca, la un moment dat, să fiu tată, un bărbat așezat la casa lui. Mereu am spus că în momentul în care voi avea familie, copii, vreau să fiu acolo, cu ei, voi renunța la călătorii”, a mai spus artistul, într-un interviu.

„Nu cred că aș putea să găsesc cuvintele potrivite pentru a le mulțumi oamenilor din România pentru susținerea și iubirea lor. Este o surpriză foarte mare pentru mine, să văd câți oameni vor să mă vadă. Publicul din România este cu totul special, cald, atent la fiecare detaliu, minunat. Asta mă face să dau totul pe scenă,” a fost mesajul lui Nikos pentru fanii lui din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea