Acasă » Vedete » La 85 de ani, Adriana Iliescu nu renunță la moștenirea pentru care se află în tribunale de 15 ani! A lăsat cu limbă de moarte să…

La 85 de ani, Adriana Iliescu nu renunță la moștenirea pentru care se află în tribunale de 15 ani! A lăsat cu limbă de moarte să…

De: Andreea Voicu 19/11/2023 | 16:30

Adriana Iliescu (85 de ani), fost profesor universitar, a adus pe lume o fetiță, Eliza (18 ani), în anul 2005, când avea aproape 67 de ani. Atunci, a intrat în Cartea Recordurilor – cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere. Ultimii 15 ani, însă, nu au fost ușori. Pentru cea care a cunoscut celebritatea în urmă cu 18 ani a început un adevărat „calvar”, în momentul în care a început să se judece cu rudele sale pentru un bucată de pământ. Este vorba despre „o centură de teren” din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Din anul 2010 până acum, a luat parte la zeci de procese. Dragostea nemărginită față de fiică o împinge să lupte până-n pânzele albe, cu dorința de a-i lăsa Elizei o moștenire! CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile!

În anul 2005, Adriana Iliescu (85 de ani), fost profesor universitar, avea parte de o bucurie enormă. Atunci, s-a născut fetița ei, Eliza Maria Bogdana Iliescu, care acum este o domnișoară în toată regula. Ajunsă la vârsta de 18 ani, Eliza este alături de mămica ei, la fiecare pas. S-a născut în urma fertilizării in vitro, sarcina fiind urmărită îndeaproape de dr. Bogdan Marinescu, directorul Maternității Panait Sârbu (fosta Giulești) de la acea vreme.

Adriana Iliescu (85 de ani) are o fiică de 18 ani – Eliza este o domnișoară în toată regula!

De altfel, Adriana Iliescu a intrat, atunci, în Cartea Recordurilor, fiind catalogată drept cea mai bătrână mamă din lume. La aproape 67 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă care, acum, ajunsă la vârsta maturității, urmează cursurile Facultății de Litere, urmând cariera mamei sale (profesoară). De altfel, este înscrisă și la o a doua facultate, cea de Științe Umane.

Anul acesta, în februarie 2023, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fiica Adrianei Iliescu în București, în cartierul Drumul Taberei, stând pe o bancă. Cu o privire serioasă, matură, îmbrăcată potrivit vremii, Eliza s-a odihnit pentru câteva clipe. Imaginile exclusive pot fi privite la acest LINK!

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, mergând pe stradă / sursă foto: CANCAN.RO

Vezi și GALERIE FOTO! CUM A FOST SURPRINSĂ ADRIANA ILIESCU PE STRĂZILE DIN BUȘTENI. AJUNSĂ LA VÂRSTA DE 85 DE ANI, CEA MAI BĂTRÂNĂ MAMĂ DIN ROMÂNIA MERGE NUMAI AJUTATĂ DE FIICA EI!

Adriana Iliescu nu renunță la moștenire – proces întins pe 15 ani, pentru a-i lăsa fiicei o bucată de pământ!

Însă, în ultimii 15 ani, Adriana Iliescu a dus o luptă în spatele ușilor instanței, din dorința de a-i lăsa fiicei sale o moștenire. „Mărul discordiei” este reprezentat, de fapt, de o casă bătrânească din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Dragostea față de fiica ei este nemărginită și de ani de zile se luptă cu câteva rude, în instanță, pentru a intra în posesia unei „centuri de teren”. Iar CANCAN.RO vă arată, pe larg, povestea, dar și când are loc următoarea ședință a instanței.

Adriana și Eliza Iliescu / Foto: Facebook

Vezi și CE VENITURI ARE, DE FAPT, ADRIANA ILIESCU. DIN CE O CREȘTE PE FIICA SA, ELIZA

„Cavalcada” proceselor – fostul profesor universitar nu cedează, iar următoarea înfățișare o are în decembrie 2023!

Ajunsă la vârsta de 85 de ani, fostul profesor universitar nu renunță pur și simplu la drepturi, așa că, din anul 2010, la 5 ani de când fiica ei a venit pe lume, a început să se judece pentru o casă bătrâneasă. A luat parte la zeci de procese, iar anul acesta, în luna decembrie, va avea loc următorul termen. Adriana Iliescu nu dorește să renunțe la moștenire, fiind vorba, totuși, de un aspect simbolic!

Următoarea ședință a instanței se va derula în data de 14 decembrie 2023, începând cu ora 09:00. Ultima ședință avusese loc pe 9 noiembrie 2023, ora 09:00, cauza fiind amânată.

„Ora estimată: 09:00
Complet: C.civ. 4
Tip soluție: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână judecarea cauzei în vederea administrării probatoriului încuviinţat.
Document: Încheiere de şedinţă – 09.11.2023”, se arată în minuta instanței.

Se zbate pentru fiica ei să îi lase o moștenire. De altfel, le-a spus unor apropiați că îi roagă să lupte în continuare, pentru a reintra în drepturi pentru terenul din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Și-a menținut mai mereu un tonus optimist, mărturisind, în cadrul unor scurte declarații, că speră că va avea câștig de cauză.  Conform informațiilor care apar pe Portalul Instanțelor de Judecată, aflat sub guvernarea Ministerului Justiției, există 4 pârâți care apar în dosar, pe materie civilă. Printre aceștia se numără și Primăria Bălcești.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu, conform Gândul.ro.

Citește și ADRIANA ILIESCU ȘI FIICA EI, OBICEIUL LA CARE NU RENUNȚĂ NICIODATĂ DE 1 MARTIE: „SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL FACEM”

Adriana Iliescu, alături de fiica ei

Moștenise o casă și 320 de metri pătrați – se judecă în instanță pentru o „centură de teren” care ar fi fost vândută de rude, fără acceptul ei!

În anul 2004, a început „bătălia” de la Bălcești – atunci, Adriana Iliescu a moștenit o „centură de teren” de la părinți. Doar că bucata de pământ ar fi fost vândută de rudele ei, cu partea lor de moștenire. Iar, de aici, a început lupta pentru parcelă – „centura de teren” era o cale de legătură între casa fostului profesor universitar și drumul principal din localitate. Între Adriana Iliescu și una dintre rudele sale, R. M., a început lupta în instanță. Mama Elizei Iliescu moștenise o casă și 320 de metri pătrați.

„Centura de teren” fusese vândută de rude, la „pachet” cu alte moșteniri primite de acestea. Este vorba despre o parcelă de 200 de metri pătrați. S-a solicitat anularea actului de vânzare – cumpărare. Mulți ani mai târziu, în 2015, fostul profesor universitar pierduse un proces, fiind obligat să plătească cheltuielile de judecată (800 de lei). Recursul i-a fost respins 3 ani mai târziu, în 2018. Însă, lupta nu s-a terminat nici până în ziua de azi, Adriana Iliescu fiind nevoită să se prezinte, din nou, în instanță, în decembrie 2023.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Un turist a gătit ouă-ochiuri în balconul unui hotel din Dubai. Imaginile au devenit VIRALE
Un turist a gătit ouă-ochiuri în balconul unui hotel din Dubai. Imaginile au devenit VIRALE
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru noi”
Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Petru, românul ucis în Congo de rebelii M23, era la ultima misiune și urma să vină acasă:
Petru, românul ucis în Congo de rebelii M23, era la ultima misiune și urma să...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii au făcut dezvăluirea
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii...
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au...
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la...
PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Petrec un sejur de vis la Cluj. Și nu e tot. Unde urmează să plece săptămâna viitoare! GALERIE FOTO!
PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Petrec un sejur de vis...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de 100.000 de euro
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de...
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să...
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Cum poți să iei peste 6.000 de lei PENSIE la recalculare, după 22 de ani de muncă
Cum poți să iei peste 6.000 de lei PENSIE la recalculare, după 22 de ani...
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta mare şi prost
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta...
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Adevărul despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. De ce sunt, din nou, la cuțite foștii soți
Adevărul despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. De ce sunt, din nou, la...
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și...
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect similar cu cafeaua
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect...
×