Acasă » Vedete » La 85 de ani, Adriana Iliescu nu renunță la moștenirea pentru care se află în tribunale de 15 ani! A lăsat cu limbă de moarte să…

La 85 de ani, Adriana Iliescu nu renunță la moștenirea pentru care se află în tribunale de 15 ani! A lăsat cu limbă de moarte să…

De: Andreea Voicu 19/11/2023 | 16:30

Adriana Iliescu (85 de ani), fost profesor universitar, a adus pe lume o fetiță, Eliza (18 ani), în anul 2005, când avea aproape 67 de ani. Atunci, a intrat în Cartea Recordurilor – cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere. Ultimii 15 ani, însă, nu au fost ușori. Pentru cea care a cunoscut celebritatea în urmă cu 18 ani a început un adevărat „calvar”, în momentul în care a început să se judece cu rudele sale pentru un bucată de pământ. Este vorba despre „o centură de teren” din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Din anul 2010 până acum, a luat parte la zeci de procese. Dragostea nemărginită față de fiică o împinge să lupte până-n pânzele albe, cu dorința de a-i lăsa Elizei o moștenire! CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile!

În anul 2005, Adriana Iliescu (85 de ani), fost profesor universitar, avea parte de o bucurie enormă. Atunci, s-a născut fetița ei, Eliza Maria Bogdana Iliescu, care acum este o domnișoară în toată regula. Ajunsă la vârsta de 18 ani, Eliza este alături de mămica ei, la fiecare pas. S-a născut în urma fertilizării in vitro, sarcina fiind urmărită îndeaproape de dr. Bogdan Marinescu, directorul Maternității Panait Sârbu (fosta Giulești) de la acea vreme.

Adriana Iliescu (85 de ani) are o fiică de 18 ani – Eliza este o domnișoară în toată regula!

De altfel, Adriana Iliescu a intrat, atunci, în Cartea Recordurilor, fiind catalogată drept cea mai bătrână mamă din lume. La aproape 67 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă care, acum, ajunsă la vârsta maturității, urmează cursurile Facultății de Litere, urmând cariera mamei sale (profesoară). De altfel, este înscrisă și la o a doua facultate, cea de Științe Umane.

Anul acesta, în februarie 2023, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fiica Adrianei Iliescu în București, în cartierul Drumul Taberei, stând pe o bancă. Cu o privire serioasă, matură, îmbrăcată potrivit vremii, Eliza s-a odihnit pentru câteva clipe. Imaginile exclusive pot fi privite la acest LINK!

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, mergând pe stradă / sursă foto: CANCAN.RO

Vezi și GALERIE FOTO! CUM A FOST SURPRINSĂ ADRIANA ILIESCU PE STRĂZILE DIN BUȘTENI. AJUNSĂ LA VÂRSTA DE 85 DE ANI, CEA MAI BĂTRÂNĂ MAMĂ DIN ROMÂNIA MERGE NUMAI AJUTATĂ DE FIICA EI!

Adriana Iliescu nu renunță la moștenire – proces întins pe 15 ani, pentru a-i lăsa fiicei o bucată de pământ!

Însă, în ultimii 15 ani, Adriana Iliescu a dus o luptă în spatele ușilor instanței, din dorința de a-i lăsa fiicei sale o moștenire. „Mărul discordiei” este reprezentat, de fapt, de o casă bătrânească din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Dragostea față de fiica ei este nemărginită și de ani de zile se luptă cu câteva rude, în instanță, pentru a intra în posesia unei „centuri de teren”. Iar CANCAN.RO vă arată, pe larg, povestea, dar și când are loc următoarea ședință a instanței.

Adriana și Eliza Iliescu / Foto: Facebook

Vezi și CE VENITURI ARE, DE FAPT, ADRIANA ILIESCU. DIN CE O CREȘTE PE FIICA SA, ELIZA

„Cavalcada” proceselor – fostul profesor universitar nu cedează, iar următoarea înfățișare o are în decembrie 2023!

Ajunsă la vârsta de 85 de ani, fostul profesor universitar nu renunță pur și simplu la drepturi, așa că, din anul 2010, la 5 ani de când fiica ei a venit pe lume, a început să se judece pentru o casă bătrâneasă. A luat parte la zeci de procese, iar anul acesta, în luna decembrie, va avea loc următorul termen. Adriana Iliescu nu dorește să renunțe la moștenire, fiind vorba, totuși, de un aspect simbolic!

Următoarea ședință a instanței se va derula în data de 14 decembrie 2023, începând cu ora 09:00. Ultima ședință avusese loc pe 9 noiembrie 2023, ora 09:00, cauza fiind amânată.

„Ora estimată: 09:00
Complet: C.civ. 4
Tip soluție: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână judecarea cauzei în vederea administrării probatoriului încuviinţat.
Document: Încheiere de şedinţă – 09.11.2023”, se arată în minuta instanței.

Se zbate pentru fiica ei să îi lase o moștenire. De altfel, le-a spus unor apropiați că îi roagă să lupte în continuare, pentru a reintra în drepturi pentru terenul din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Și-a menținut mai mereu un tonus optimist, mărturisind, în cadrul unor scurte declarații, că speră că va avea câștig de cauză.  Conform informațiilor care apar pe Portalul Instanțelor de Judecată, aflat sub guvernarea Ministerului Justiției, există 4 pârâți care apar în dosar, pe materie civilă. Printre aceștia se numără și Primăria Bălcești.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu, conform Gândul.ro.

Citește și ADRIANA ILIESCU ȘI FIICA EI, OBICEIUL LA CARE NU RENUNȚĂ NICIODATĂ DE 1 MARTIE: „SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL FACEM”

Adriana Iliescu, alături de fiica ei

Moștenise o casă și 320 de metri pătrați – se judecă în instanță pentru o „centură de teren” care ar fi fost vândută de rude, fără acceptul ei!

În anul 2004, a început „bătălia” de la Bălcești – atunci, Adriana Iliescu a moștenit o „centură de teren” de la părinți. Doar că bucata de pământ ar fi fost vândută de rudele ei, cu partea lor de moștenire. Iar, de aici, a început lupta pentru parcelă – „centura de teren” era o cale de legătură între casa fostului profesor universitar și drumul principal din localitate. Între Adriana Iliescu și una dintre rudele sale, R. M., a început lupta în instanță. Mama Elizei Iliescu moștenise o casă și 320 de metri pătrați.

„Centura de teren” fusese vândută de rude, la „pachet” cu alte moșteniri primite de acestea. Este vorba despre o parcelă de 200 de metri pătrați. S-a solicitat anularea actului de vânzare – cumpărare. Mulți ani mai târziu, în 2015, fostul profesor universitar pierduse un proces, fiind obligat să plătească cheltuielile de judecată (800 de lei). Recursul i-a fost respins 3 ani mai târziu, în 2018. Însă, lupta nu s-a terminat nici până în ziua de azi, Adriana Iliescu fiind nevoită să se prezinte, din nou, în instanță, în decembrie 2023.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...