Cu cine s-a cuplat What’s Up la nici două luni de la divorţ! Cum arată noua lui iubită

Autor: A.N.
Publicat: 07/09/2019 | 09:40

La două luni și jumătate după divorț, What’s Up și-a asumat noua relație. Artistul este îndrăgostit până peste cap!

What’s Up și Simina au format unul dintre cele mai discrete, dar și îndrăgite cupluri din showbiz și nimeni nu se gândea că vor ajunge să stea departe unul de celălalt. Recent, cei doi au decis să pună punct mariajului și să meargă pe drumuri diferite în viață.

Iar, acum, la aproape trei luni de la divorț, What’s Up iubește din nou! Săgeata lui Cupidon l-a lovit pe artist, care și-a asumat noua relație și a prezentat-o tuturor pe noua lui iubită! (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP, OPERAT ÎN SECRET LA O CLINICĂ DIN TURCIA: ”RISCA SĂ ORBEASCĂ!”)

„De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇”, a transmis 
What’s Up pe reţelele de socializare.

What’s Up și noua iubită

Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți au dat fuguța la salon și s-au tatuat! Pe inelarul mânii drepte, cei doi și-au tatuat un fluture identic, semn că… treaba este destul de serioasă!

”#iubirea îți face poftă de viață / NUMA BiNE TUTUROR / Asumați-vă ce simțiți și o să fiți fericiți! ❤️❤️❤️ #iUBiREA SCHiMBĂ TOT @andra”, a scris artistul în dreptul imaginii cu cele două tatuaje.

Motivul divorțului

În ultima perioadă lucrurile erau destul de tensionate între What’s Up și Simina, iar certurile erau la ordinea zilei. Artistul a vorbit pentru prima oară despre motivul care a dus la ruptura dintre el și cea care i-a fost alături timp de nouă ani. (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP A DIVORȚAT PENTRU O JURNALISTĂ?!)

”Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine. Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba… Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă. Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu.

Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat. Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică. Între mine și Simina… a degenerat situația pentru că… Noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam. Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul What’s Up și uitasem de Simina și Marius. Am hotărât să se termine și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic. E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit”, a declarat What’s Up la Teo Show.