Acasă » Vedete » La ceas aniversar, Călin Geambașu își contestă tatăl! „Să învețe să cânte la pian și să nu mai facă playback!”

La ceas aniversar, Călin Geambașu își contestă tatăl! „Să învețe să cânte la pian și să nu mai facă playback!”

De: Delina Filip 06/11/2021 | 23:40

Călin și Petre Geambașu sunt protagoniștii mai multor dispute purtate în public! Acum, de ziua tatălui său, Călin iese, din nou, la „atac” și spune tot ce are pe suflet. Îi contestă lui Petre Geambașu atât calitățile de părinte, cât și pe cele profesionale! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, artistul a făcut declarații tranșante despre cel care i-a dat viață. 

Petre Geambașu, în vârstă de 78 de ani, are în spate o carieră de peste cinci decenii, însă, pentru fiul său, nu pare suficient. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Călin Geambașu îl „desființează” pe tatăl său. Sub pretextul unor „urări” făcute cu ocazia zilei de naștere, artistul este mai acid și mai vehement ca niciodată.

„Îmi e greu să-mi văd tatăl sugrumat de orgolii și cum nu se trezește la realitate nici în ceasul cu numărul…78, indiferent de câte pârghii spre normalitate i-am întins. Dacă, din păcate, e cunoscut faptul că tatăl meu s-a ratat ca bunic, printr-o totală pasivitate în raport cu unicul nepot, măcar pe plan profesional îi doresc să se lecuiască de aparențe și impostură.

Petre Geambașu și fiul lui, cu ani buni în urmă (Foto: Facebook)

La bătrânețe, găsim acele puține șanse de înțelepciune și demnitate pe care oamenii le au în anii târzii ai vieții, și anume, gesturile asumate. Va fi iertat, chiar dacă a înșelat mulți oameni. Decât să fie măcinat de invidie la adresa mea și să manifeste intrigi total nespecifice unui părinte, mai bine mi-ar urma urările și îi garantez că se va simți împlinit. Chiar dacă îi va fi greu la început, fiindcă zidul orgoliului personal și vanitatea închipuită îi vor fi cele mai mari obstacole”, își începe Călin Geambașu declarația.

Călin Geambașu, mesaj acid la adresa tatălui său

„Îi doresc tatălui meu să trăiască sănătos mulți ani de acum înainte, în care să aibă ambiția să lanseze măcar un album muzical, în întreaga lui carieră. Așa cum au reușit mai toți colegii lui de generație, care au lăsat în urma lor chiar mai multe albume proprii și hit-uri memorabile. Cu siguranță poate mai mult decât acel unic disc lansat, cu o singură melodie pe el, și aia preluare internațională, Fluturașul (JUANITA), din 1976.

La 20 de ani, eu câștigam Discul de Aur alături de colegii de la Școala Vedetelor și sărbătoream printr-un concert la Sala Polivalentă, organizat și filmat de TVR (1996).

Petre Geambașu are o carieră de peste 50 de ani (Foto: Facebook)

Îi doresc inspirație să poată compune în întreaga lui viață măcar o singură melodie, care să obțină un premiu la vreun Festival Național (sau poate chiar Internațional sau o Finală Eurovision, orice). Chiar dacă până acum nu a reușit să facă asta nici măcar printr-un simplu act de prezență! Pentru artă, niciodată timpul nu este pierdut. Îi pot îndruma pașii, dacă vrea. Sunt laureat al tuturor Festivalurilor Naționale de Muzică, la toate secțiunile.

Îi doresc să-și folosească o parte din timpul liber în încercarea de a învăța să cânte la pian măcar la nivelul unui copil de clasa a II-a! Bucuria dată de mângâierea clapelor de pian este unică. Nu cu playback ca până acum, ci pe bune. Ca punct de pornire, ar fi potrivit pentru un «Maestru» ca el ca măcar să aibă în casă un pian cu claviatură standard. Așa cum au mulți oameni, chiar dacă nu sunt muzicieni. Dacă dorește, i-l pot face tot eu cadou, ca multe alte lucruri ce le are prin casă (de exemplu, patul în care doarme sau TV-ul la care se uită)”, a mai adăugat Călin.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU DEZVĂLUIE CUM TRATEAZĂ PANDEMIA COVID-19: „NU POT SĂ FIU IGNORANT ȘI REFRACTAR!”)

„Sunt pregătit să-l învăț să lucreze într-un studio”

„Îi doresc să realizeze niște filmări cu trupa lui în care să arate puțină originalitate și să nu mai copieze de la noi până și existența veiozelor de pe mesele oaspeților din public – fix aceleași veioze le folosisem noi cu doi ani înainte, fix aceeași echipă de filmare și fix aceiași oameni de sune. Îi pot lua alte decoruri sau îi pot da alte idei, dacă trece printr-un… vid scenografic prelungit. Tot la mine în Studio, gratis, îi voi lucra materialul, ca până în 2014…

Îi doresc să aibă curiozitatea să învețe cum se lucrează într-un Studio muzical, în spatele pupitrului. Măcar cât să poată face un simplu negativ muzical (dacă nu chiar mai mult)! Eu fac asta pentru el de când aveam vârsta de 14-15 ani, așa că ar putea și el. Am studioul utilat complet și sunt pregătit oricând pentru a-l învăța și acest lucru, așa cum îl ajutam încă din adolescență și îmi mulțumea public, în 2012″, i-a mai transmis fiul tatălui.

„Să se oprească din consumat băuturi alcoolice”

Nu am așteptări mari legate de chestiunile ce țin de caracter. Bârfa pe la colțuri, necinstea, stilul cacealmist (inoculări false), temperamentul coleric, lipsa de demnitate precum și incoerența comportamentală. Acestea bănuiesc că nu și le mai poate schimba, oricât am încercat în locul lui. Îi doresc majoritar aspecte realizabile și corijabile. Peste toate, în primul rând îi doresc să aibă grijă de sănătate și să se oprească din consumat băuturi alcoolice. Alcoolul nu face deloc echipă bună cu stent-ul montat la inimă! Prețuim viața ca dar suprem.

Petre și Călin Geambașu, pe aceeași scenă (Foto: Facebook)

Fiindcă încă nu știe să facă cele menționate mai sus, dar niciodată nu-i prea târziu sau rușine să înveți ceva nou și frumos. Poate fi măcar un învățăcel bun și îl pot ajuta la toate capitolele enunțate. Personal, îmi doresc să mă învețe și el pe mine ceva. Poker i-am spus că nu mă interesează. Altceva, orice. La mulți ani!” , a conchis Călin Geambașu.

(VEZI ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU VORBEȘTE MAI DESCHIS CA NICIODATĂ DESPRE FEMEILE DIN VIAȚA LUI! ”M-AM DESPĂRȚIT DE PRIM-BALERINA TEATRULUI NAȚIONAL DIN SALZBURG, DIN ALTRUISM!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Facebook.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...