Lady Gaga socheaza din nou! Videoclip interzis minorilor care descrie violul!

Publicat: 23/09/2015 | 17:04
Lady Gaga socheaza din nou! Videoclip interzis minorilor care descrie violul!

Toata lumea stie ca Lady Gaga este o fire excentrica prin definitie, insa noul ei videoclip pentru melodia ”Til it happens to you”, lansat de curand pe piata, este cu adevarat tulburator.

Pana de curand, artista internationala si-a obisnuit fanii cu un stil excentric, usor superficial, insa incepand cu editia de anul acesta a Premiilor Oscar, am asistat cu totii la o schimbare totala a acesteia, iar noul stil o chiar prinde de minune si se muleaza perfect pe felul de a fi al lui Gaga.

lady gaga

Cu toate acestea, noul ei videoclip pentru piesa „Til it happens to you”, este de-a dreptul socant.

lady gaga

 

9 milioane de vizualizari

Abordand un subiect sensibil pentru tineri, si anume agresiunea sexuala din campusurile universitare, noul clip a adunat aproape 9 milioane de vizlualizari in doar 5 zile de la lansare. Internautii nu au fost speriati de continutul despre ca multi ar spune ca afecteaza emotional, cu imagini explicite ce ilustreaza agresiunea sexuala.

lady gaga

Acest continut reflecta, insa, o realitate cu care multi se confrunta si care a sensibilizat, pana la urma. Asteptam cu interes sa vedem daca Lady Gaga va urma acest drum, al temelor cu continut emotional, sau se va intoarce spre superficial, la la renumitele ei tinute.

(A.T.)
 

Citește și...