Doctorul Cezar Amititeloaie: ”Nu există medicament mai bun pentru creier decât postul intermitent”
Altceva cu Adrian Artene
Home » Cancan » Laurențiu Reghecampf i-a dat fatala fostei soții! A fost acuzat de furt, iar IPJ Ilfov a decis

Laurențiu Reghecampf i-a dat fatala fostei soții! A fost acuzat de furt, iar IPJ Ilfov a decis

De: Răzvan Scarlat 21/11/2022 | 23:40

Polițiștii au finalizat dosarul penal al lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani) în care acesta este acuzat că ar fi furat bijuteriile fostei soții, dar și mai multe bunuri. CANCAN.RO a obținut referatul după audieri și-l prezintă în exclusivitate. IPJ Ilfov a făcut lumină în acest caz complicat, iar antrenorul poate deschide liniștit sticla cu șampanie. Site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia actelor!

Anul trecut, pe 12 decembrie, agenta de jucători a formulat o plângere penală, în care îl acuza pe Laurențiu Reghecampf că ar fi scos dintr-un cont deschis pe numele lui, fără să aibă acordul, sume de bani în valoare de aproximativ un milion de euro pe care și i-a însușit. Totodată, i-a imputat că ar fi sustras două ceasuri de lux, de 157.000 de euro și 75.952, 50 euro, precum și mai multe bijuterii în valoare de peste 400.000 de euro.

(VEZI AICI: MARELE ABSENT DE LA BOTEZUL LUI LIAM, FIUL CORINEI CACIUC ŞI AL LUI LAURENŢIU REGHECAMPF. CE MESAJ I-A TRANSMIS LUCA, FIUL CEL MARE AL LUI REGHE)

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf la audieri

Ambele părți au fost audiate, iar oamenii legii au decis să claseze dosarul! Pe scurt, Laurențiu Reghecampf este nevinovat. În continuare, vă prezentăm ce a declarat antrenorul în fața polițiștilor.

Cu privire la bunurile menționate în plângere, arată faptul că acestea sunt bunuri comune ale familiei, nu le-a sustras, întrucât sunt căsătoriți legal. Cu referire la ceasurile menționate în plângere, arată faptul că nu le mai are în posesie, acestea fiind ceasuri bărbătești, cumpărate de el și a dispus de ele așa cum a dorit, deține documente de proveniență pentru acestea, respectiv extrasele bancare de cont de unde s-a făcut plata pentru ele. În referire la bijuterii, acestea nu sunt individualizate în plângere decât generic, acestea nu au ajuns niciodată în posesia sa”, au notat polițiștii, după audierea lui Laurențiu Reghecampf.

Nici vorbă de furt: „Sunt bunuri comune ale ambilor soți!”

Impresara a făcut, totodată, referire și la bunurile din două containere din casa din Dubai, acuzându-l pe Laurențiu Reghecampf că le-ar fi furat. Din nou, oamenii legii i-au dat dreptate antrenorului.

În urma cercetărilor effectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…) Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora. În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozititate în containerele ce fac obiectul cauzei, iar ambele părți au acces, dar și drept de aministrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu, fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momenul în când le-a solicitat. În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea”, au stabilit anchetatorii.

Laurențiu Reghecampf i-a dat fatala fostei soții, iar CANCAN.RO are dovada

(VEZI AICI: CANCAN.RO VĂ PREZINTĂ TOATE DETALIILE FOTO & VIDEO DE LA EVENIMENTUL ANULUI! BOTEZUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI AL CORINEI CACIUC!)

Dosarul a fost clasat!

Așa cum era de așteptat, dosarul a fost clasat, iar Laurențiu Reghecampf a obținut încă o victorie cu fosta soție, după ce, zilele trecute, a obținut divorțul (DETALII AICI).

Pe cale de consecință, opinăm că nu sunt întrunite elementele constituitive ale infracțiunii de furt, întrucât sub aspectul laturii obiective nu a existat vreo acțiune de luare a vreunui bun mobil din posesia sau detenția persoanei vătămate, având în vedere că regimul comuniunii de bunuri presupune că posesia și detennția aparține în comun ambilor soți, iar sub aspectul laturii obiective nu a existat niciodată intenția însușirii pe nedrept a bunurilor menționate în plângere”, au stabilit oamenii legii.

(VEZI AICI: CE CEAS DIN PLATINĂ DE PESTE 100.000 € ARE LAURENȚIU REGHECAMPF LA MÂNĂ. BIJUTERIA INCREDIBILĂ ESTE NUMĂRUL 25 DINTR-O EDIȚIE LIMITATĂ LA 100 DE EXEMPLARE ÎN TOATĂ LUMEA!)

Avocatul antrenorului: „O hotărâre echilibrată”

CANCAN.RO a luat legătura inclusiv cu reprezentantul legal al lui Laurențiu Reghecampf, avocatul Adrian Căvescu, care a salutat clasarea dosarului penal în care a fost menționat clientul său.

Considerăm hotărârea instanței de fond, ca fiind una echilibrată, deoarece încă de la început prioritatea domnului Reghecampf a fost respectarea drepturilor şi a intereselor fiului său. Data de 18 Noiembrie 2022 a fost una benefică domnului Reghecampf, având în vedere această sentință favorabilă din procesul de divorț cât și faptul că, în aceeași zi am primit și decizia procurorilor de clasare a plângerii penale formulată împotriva sa, ce avea ca obiect un pretins furt al bunurilor comune (bijuterii, bunuri și bani). În urma analizei probelor administrate, organele de urmărire penală au constatat netemeinicia plângerii și au dispus clasare cauzei”, ne-a declarat Adrian Cãvescu, avocatul lui Laurențiu Reghecampf.

Avocatul Adrian Căvescu este cunoscut din procesele în care reprezintă interesele clubului de fotbal FCSB, având ca obiect marca STEAUA, palmaresul echipei istorice STEAUA București, dar și procesul privind prejudiciul pretins, în valoare de 37 milioane Euro, de Clubul Sportiv al Armatei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Cum arată sportiva care face avere din filmele pentru adulți! A renunțat la carieră pentru bani
FOTO. Cum arată sportiva care face avere din filmele pentru adulți! A renunțat la carieră...
Normele Euro 7 lovesc puternic. Ne-am putea lua adio de la mașini accesibile
Normele Euro 7 lovesc puternic. Ne-am putea lua adio de la mașini accesibile
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Care este cel mai mare regret pe care îl are Liviu Vârciu la 42 de ani
Care este cel mai mare regret pe care îl are Liviu Vârciu la 42 de...
O civilizație ASCUNSĂ, găsită din GREȘEALĂ chiar în Marea N...
O civilizație ASCUNSĂ, găsită din GREȘEALĂ chiar în Marea N...
„În dulap? În altă parte nu găseai s-o ascunzi?” Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda în fapt
„În dulap? În altă parte nu găseai s-o ascunzi?” Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi...
ELENA UDREA IESE din închisoare? Anunțul făcut de avocata sa: Ne așteptăm să...
ELENA UDREA IESE din închisoare? Anunțul făcut de avocata sa: Ne așteptăm să...
Imaginile DISPERĂRII! Ciucu i-a luat copiii Alinei Sorescu! Artista a îngenucheat de durere, fetiţele au izbucnit în lacrimi!
Imaginile DISPERĂRII! Ciucu i-a luat copiii Alinei Sorescu! Artista a îngenucheat de durere, fetiţele au...
BANCUL ZILEI. Bulă abordează o polițistă de la Rutieră: Cât? Polițista: 300 de lei
BANCUL ZILEI. Bulă abordează o polițistă de la Rutieră: Cât? Polițista: 300 de lei
Subiecte Română simulare 2023 - Evaluare Națională:  Cerințele pentru cele două texte: ”Dansul ursului” de Ion D. Sîrbu și ”30 de ani în șa” de Felix Țopescu.
Subiecte Română simulare 2023 - Evaluare Națională: Cerințele pentru cele două texte: ”Dansul ursului” de...
Lidl: Dispozitiv inedit multimedia, potrivit pentru living sau bucătărie
Lidl: Dispozitiv inedit multimedia, potrivit pentru living sau bucătărie
20 de ani de la
20 de ani de la "Shock & Awe". Pe 20 martie 2003, America a invadat...
Se întâmplă în marile magazine din România! A devenit obligatoriu. Toți românii trebuie să știe
Se întâmplă în marile magazine din România! A devenit obligatoriu. Toți românii trebuie să știe
Rareș Bogdan, SARCASM pentru Aurescu. „Salutări de la …… “Kremlin”! Ce face eurodeputatul în SUA
Rareș Bogdan, SARCASM pentru Aurescu. „Salutări de la …… “Kremlin”! Ce face eurodeputatul în SUA
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
ATENȚIE, români! Dacă aveți aceste bancnote de 10 sau 50 de euro pe acasă, puteți primi o mică avere. Valorează mult mai mult decât ce scrie pe ele
ATENȚIE, români! Dacă aveți aceste bancnote de 10 sau 50 de euro pe acasă, puteți...
„Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață
„Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama...
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Ce poreclă rușinoasă avea Cătălin Scărlătescu. Cum îi ziceau amicii, din cauza celor 148 kg, chef-ului de la America Express de la Antena 1
Ce poreclă rușinoasă avea Cătălin Scărlătescu. Cum îi ziceau amicii, din cauza celor 148 kg,...
Luni la Lidl: Scule Parkside cu acumulator, căști true wireless și accesorii pentru telefoane
Luni la Lidl: Scule Parkside cu acumulator, căști true wireless și accesorii pentru telefoane