Laurette a incendiat litoralul! A urcat pe scară, la salvamar, și toată plaja a amuțit

Publicat: 24/08/2020 | 08:31

Laurette s-a retras la malul mării, alături de fetița ei, Serena, pentru câteva zile la soare, acum, cât mai e încă vara. Artista avea să facă spectacol pe plajă, dar când a ucat în foișorul salvamarilor, masculii au făcut ochii cât cepele.

CITEȘTE ȘI: LAURETTE NU ARE IUBIT, DAR… GALERIA FOTO INCENDIARĂ DUPĂ CARE TELEFONUL ÎI VA SUNA!

Laurette și-a propus câteva zile de respiro, după ce a filmat la videoclipul următoarei piese. A ales litoralul românesc, stadiunea Mamaia. Acolo, a făcut, la un moment dat, un adevărat spectacol, etalându-și formele pe o plajă aglomerată. Iar când a urcat în foișorul salvamarilor, a oferit imaginea trăsnet, pe care turiștii de pe lângă ea au savurat-o. De altfel se poate vedea chiar din fotografiile pe care frumoasa mulatră le-a postat pe contul ei de Instagram.

Laurette, imagine incendiară pe plajă! O făcuse și în studio

Cu doar câteva zile în urmă, aceeași Laurette își delecta fanii cu imagini de-a dreptul incendiare. Laurette este pe cale să scoată o nouă piesă și a început filmările. Imaginile sunt fierbinți rău. În filmuleț, frumoasa mulatră este asaltată de trupa de dansatori din Camerun, pe care Laurette a ales-o în urmă cu mai bine de trei luni.

Dar a postat deja câteva imagini și filmulețe incendiare din timpul filmărilor la clip-ul ce va însoți melodia. Iar acestea sunt, de-a dreptul, fierbinți! Laurette se urcă, practic, pe unul dintre membrii trupei de dansatori și se ondulează lasciv. Ba chiar îi și spune vreo două cuvinte, apoi o pufnește râsul.

Nu este însă o noutate! Laurette este provocatoare în toate clipurile pieselor ei pe care a început să le scoată chiar în timpul pandemiei de coronavirus, atunci când și-a relansat cariera muzicală. Prima piesă, ”African Queen”, scoasă alături de KC Pozzy, a fost de un real succes. „Sunt tare încântată și fericită pentru noul meu proiect. Pe viitor, pregătim și un video pentru această piesă, dar așteptăm să treacă perioada pandemiei. Ar fi trebuit să filmăm videoclipul în Londra, dar din păcate nu am mai putut pleca tot din cauza pandemiei. În acest momement, lucrez și la alte piese, cu artiști din Africa. Sper să vă placă și să ne revedem în curând cu bine”, declara Laurette pentru CANCAN.RO.