Lavinia Pîrva tună și fulgeră:”Cum să fii însărcinată 4 ani și să nu naști?”

Publicat: 15/05/2018 | 15:49

De-a lungul anilor s-a tot speculat că este însărcinată, iar acum Lavinia Pîrva a răbufnit! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Vedeta a dat de pământ cu cei care vorbesc despre posibilitatea unei sarcini în ceea ce o privește. (CITEȘTE ȘI: LAVINIA PÎRVA A POZAT GOALĂ! IMAGINI INCENDIARE CU SOȚIA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR.)

Luni seară, Lavinia Pîrva a fost gazda unui eveniment monden. Bruneta și-a făcut apariția într-o rochie lungă, mulată și imediat au apărut, din nou zvonuri, despre faptul că ea ar fi însărcinată cu Ștefan Bănică jr. Motiv pentru care Lavinia Pîrva a luat atitudine. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Dragii mei, voi știți că în viitor creativitatea ne va deosebi de roboți? Deja a început procesul de robotizare în rândul ziariștilor pe care îi citim zilnic și le oferim atât de mult credit! Mă tot întreb: oare acești ziariști sunt toți rude, de își asumă toți același articol fără să aducă niciun aport de creativitate în el? Fie și minciună, măcar interpretarea să fie fascinantă pentru cititori! Am spus fascinant, nu fabula în care eu sunt însărcinată continuu de 4 ani! Cum să fii însarcinată 4 ani și să nu naști!? Să fiu și eu robot, oare?”, a scris Lavinia Pîrva pe Facebook.

Lavinia Pîrva a răbufnit

Furioasă și din cauza zvonurilor potrivit cărora ea și Ștefan Bănică jr. S-ar fi despărțit, Lavinia a dat cărțile pe față și în privința acestui lucru.

„Iar în ceea ce privește relația cu soțul meu, vă asigur că este una armonioasă în care da, ne despărțim pentru a-și face fiecare treaba așa cum trebuie, ne despărțim într-un mall la shopping pentru a fi mai eficienți, ne despărțim atunci când eu ies cu prietenele și el cu prietenii și , uneori, ne despărțim și atunci când facem sport! Dragi ziariști, dumneavoastră sunteți legați ombilical? Talentul dumneavoastră nu este veritabil atâta timp cât doar extrageți din context și nu livrați toată informația așa cum am spus-o! It’s not fair! Apropo, iată și poză cu mine de la evenimentul de ieri, eu gravidă în 4 ani!???????????”, a scris Lavinia Pîrva pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: PICANTERIILE RELAȚIEI ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR – LAVINIA PÎRVA: ”NE DESPĂRȚIM, APOI…”)

Lavinia la evenimentul monden
Citește și...