Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică: “Acasă…”

Publicat: 25/05/2019 | 19:09

Astăzi, la mai bine de o săptămână de când a devenit mămică, Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Momentul emoționant filmat de artistă a fost însoțit de un mesaj în limba engleză, iar fanii săi au copleșit-o cu numărul mare de mesaje transmise atât pe rețelele de socializare, cât și în privat.

Citește și: E cumplit! Adevăratul motiv pentru care Lavinia Pîrva s-a îngrășat enorm în timpul sarcinii

Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică

În vârstă de 34 de ani, Lavinia Pîrva trăiește una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa… aceea de a fi mamă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a profitat de vremea frumoasă care a fost astăzi și l-a scos la aer curat, în grădina vilei în care locuiește pe micul ei prinț, Alexandru. Cântăreața l-a filmat pe fiul ei în timp ce dormea în cărucior, însă, ea a ales un unghi astfel încât să nu i se vadă fața bebelușului, ci doar puțin din piciorușe.

Citește și: Violeta Bănică și-a cunoscut frățiorul vitreg. Andreea Marin a dezvăluit cum a fost întâlnirea cu fiul pe care Lavinia Pîrva i l-a dăruit lui Ștefan Bănică

Când a urcat pe contul său de Instagram înregistrarea Lavinia Pîrva a scris mesajul: “(…) #garden #home (n.r.: #grădină #acasă)”. Deși a născut pe 16 mai, vedeta încă primește gânduri frumoase din partea susținătorilor ei. “Recuperare ușoară, doamnă! Sănătate copilului! ❤️”, “Multă fericire și sănătate atât bebelușului, cât și vouă, minunați părinți!!!!”, “Vă doresc să fiți stră-stră-bunicii lui Alexandru. 🥂😜” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la prima poză în care apare alături de soțul ei după ce au devenit părinți.

Citește și: Ștefan Bănică Jr., gest pentru soția lui, Lavinia Pîrva, la doar câteva zile după ce a devenit tată

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.