Lecție de patriotism cu Fuego și invitații săi la ”Drag de România mea”! FOTO

Publicat: 28/03/2019 | 11:40

Fiecare gală „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, de duminica, de la ora 15.00, la TVR 2, realizată cu atâta pasiune și devotament de Paul Surugiu-Fuego și echipa sa, stă sub semnul excelenței, al eleganței și al felului de-a spune povești despre marii eroi ai României noastre, de ieri până azi. Toate momentele sunt frumos ambalate, au parte de lumina potrivită, iar cei de acasă au posibilitatea să vadă lucruri inedite, să asculte muzica favorită și să se bucure de un divertisment de calitate, diversificat, cu treceri de la ritm la emoție, până la istorii impresionante de viață.(CITEȘTE ȘI: FUEGO VA CELEBRA 25 DE ANI DE CARIERĂ ARTISTICĂ PRINTR-UN SUPER-CONCERT LA SALA PALATULUI!)

Duminica aceasta vă așteaptă mari surprize și momente inedite la emisiunea în care Paul Surugiu-Fuego ne aduce în față valorile reale ale României noastre, din domenii diferite. Astfel, celebrul artist Dorin Anastasiu va surprinde prin eleganța sa, într-un moment de colecție, interpretând piesa sa de referință, creată de marele Florin Bogardo. De asemenea, alături de Fuego, va realiza un moment spectaculos, comic și plin de energie, atipic pentru ambii artiști. La fel de surprizător va fi momentul creat de doi tineri extrem de talentați, duo-ul de violoncel și pian format din Valentin Simion și Robert Creimerman, câștigători a numeroase premii, care ne cântă o partitură celebră, clasică, într-un stil unic, inconfundabil.(NU RATA, AICI: FUEGO S-A ”PRĂBUȘIT” PE SCENĂ LA CHIȘINĂU! FILMĂRI EXCLUSIVE + DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ: ”A FOST COPLEȘITOR PENTRU MINE…”)

Lecție de patriotism cu Fuego și invitații săi la ”Drag de România mea”! FOTO

Cu emoție, după o viață trăită braț la braț cu teatrul, cuplul de actori Virgil și Valeria Ogășanu ne vor împărtăși din exeperiențele lor, din bucuria vieții, din frumoasa lor poveste de iubire, având parte și de o surpriză specială. Artista Angela Ciochină va fi omagiată de către Paul și Natalia Guberna, care va cânta și celebrul său șlagăr – „VALURI ALBE”. Sentimente pure de patriotism vom trăi, într-o lecție specială, alături de doi artiști emblemă ai Ardealului, două voce fenomenale și doi oameni speciali, Ionuț Fulea și Mariana Deac. Ambii au frumoase cariere, sunt muguri de tezaur și țin sus stindardul patriotismului românesc. Spre finalul emisiunii, sentimentele profunde ale dragostei de țara aceasta, indiferent dacă-i bună sau rea, se vor regăsi într-un trio de zile mari, în premieră la televiziune, între Fuego și cei doi soliști de folclor. Nu ratați o ediție de colecție!(NU RATA, AICI: FUEGO NU S-A PUTUT ABȚINE. MESAJ PENTRU CEI CARE FAC GLUME CU “ÎMPODOBEȘTE, MAMĂ, BRADUL!”. “TOATĂ LUMEA SE TRAGE DIN MAIMUȚĂ!”)

 

Citește și...