Acasă » Exclusiv » Legătura dintre Alin Nica, președintele CJ Timiș, și celebrul DJ condamnat în dosarul ”Minore pentru VIP-uri”

Legătura dintre Alin Nica, președintele CJ Timiș, și celebrul DJ condamnat în dosarul ”Minore pentru VIP-uri”

De: Adrian Nicolae 15/09/2023 | 23:40
Legătura dintre Alin Nica, președintele CJ Timiș, și celebrul DJ condamnat în dosarul ”Minore pentru VIP-uri”

Președinte al Consiliului Județean Timiș din luna octombrie a anului 2020, și fost primar – timp de 16 ani, 4 mandate consecutive – al comunei Dudeștii Noi, liberalul Alin Nica a reușit să acumuleze nu numai o avere impresionantă, ci și destule semne de întrebare care nu și-au primit, încă, răspunsurile, motiv pentru care a intrat și în atenția Agenției Naționale de Integritate (ANI).

La nivel local, președintele CJ Timiș este etichetat drept un personaj impetuos, cu ”relații” și conexiuni pe mai multe paliere, legăturile sale fiind considerate, nu de puțin ori, cel puțin ciudate, în contextul în care funcția pe care o deține reclamă o cu totul altă atitudine.

În jurul lui Alin Nica gravitează personaje din medii sociale diferite, chiar ”underground”, însă președintele CJ Timiș pare a nu fi deranjat de o astfel de situație și, așa cum se mai spune, își vede de-ale sale. A pus ban pe ban și a strâns o avere impresionantă, este cumătru cu teribilistul Bebe Sabie – căruia i-a ”nășit” fiica, acesta din urmă fiind ”frate” cu interlopul Adrian (Beleaua) Corduneanu din Iași.

(CITEȘTE ȘI: PREȘEDINTELE CJ TIMIȘ VOIA SĂ DEA LOVITURA PRIN OMUL LUI TZANCĂ URAGANU’, CARAGHIOSUL BIRLIC! AFACEREA „AEROPROSTUL INTERNAȚIONAL DIN TIMIȘOARA“: DEDESUBTURILE DISCUȚIILOR CU ARABII!)

CANCAN prezintă, în exclusivitate, și o altă informație din care reise că Alin Nica, președintele CJ Timiș, este coproprietar al două terenuri din Dudeștii Noi, localitatea unde a fost edil timp de 16 ani, împreună cu un cunoscut DJ din România, aflat la un moment dat în centrul unui scandal de proporții după ce Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a destructurat o rețea care se ocupa cu traficul de minore și prostituție.

Alin Nica și DJ Gino Manzotti, coproprietari de teren în Dudeștii Noi

Alin Nica, președintele CJ Timiș, deține nu mai puțin de 14 terenuri, iar două dintre acestea, potrivit declarației de avere din anul 2022, sunt în coproprietate cu alte persoane, printre care și DJ Gino Manzotti (în acte Handke Giuseppe), membru DJ Project.

  • Unul dintre terenuri (agricol) – cumpărat în anul 2007 – are 3,42 hectare.
  • Al doilea teren (intravilan) – cumpărat în anul 2009 – are 14,42 hectare.

DJ Gino Manzotti a fost condamnat la 8 luni de executare cu suspendare în dosarul ”Minore pentru VIP-uri”, pentru că ar fi beneficiat de ”serviciile unei persoane exploatate”.

În anul 2016, DJ Gino Manzotti a scăpat de condamnarea la închisoare, magistrații de la Curtea de Apel Timișoara obligându-l să presteze 70 de zile de muncă în folosul comunității.

În dosarul ”Minore pentru VIP-uri”, numele lui DJ Gino Manzotti a fost vehiculat după ce acesta a fost denunțat la DIICOT pentru l-ar fi inițiat pe un polițist în consumul de droguri. Acesta i-ar fi ”garantat” polițistului că drogurile consumate de membrii și clienții rețelei de prostituție ar fi avut efecte afrodisiace puternice și de durată.

Președintele CJ Timiș, nașul fiicei lui Bebe Sabie, ”fratele” interlopului Adrian (Beleaua) Corduneanu: ”Nașul meu e un om cu funcție”

Alin Nica, şeful Consiliului Judeţean Timiş, este naşul Antoniei, fiica lui Bebe Sabie. Într-o postare mai veche de pe Facebook, bărbatul apare alături de Nica, cu mesajul “Felicitări Naşu”.

Bebe Sabie – ”fratele” cunoscutului interlop Adrian (Beleaua) Corduneanu din Iași – este teribilistul care a fost filmat de un prieten în timp ce dansa pe ritmuri de manele, chiar în centrul oraşului.

Din boxele date la maximum au răsunat versurile: “Sunt cel mai pretenţios, mă îmbrac cel mai luxos şi miros cel mai frumos”. Cum este la ”modă”, imaginile au fost postate pe TikTok, astfel că s-a putut observa cum finul lui Alin Nica, președintele CJ Timiș, se urcă pe maşină, în timp ce prietenul său spune ”Să vină Poliţia”.

Bebe Sabie face parte din anturajul lui Adrian (Beleaua) Corduneanu, fapt ce se poate observa dintr-o dedicație video pe care liderul clanului Cordunenilor i-a făcut-o “fratelui său”, Bebe Sabie de la Timișoara.

Așa cum era de așteptat, postarea lui Corduneanu de pe Facebook – în care acesta îi transmite ”La mulți ani!” Antoniei, fiica lui Bebe Sabie – a fost preluată de Bebe Sabie pe pagina sa de socializare.

După cum se poate observa, Alin Nica, președintele CJ Timiș, este foarte ”bine poziționat”, nu numai la nivel administrativ, iar Bebe Sabie – alături de acesta, la o masă festivă – spune, încântat, că ”Nașul meu este un om cu funcție!”.

Cercetat de ANI, Alin Nica a strâns o avere impresionantă

Cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru mai multe posibile conflicte de interese (informații AICI), Alin Nica are o avere impresionantă.

Potrivit declarației de avere pe care a depus-o în luna iunie a anului 2022, șeful PNL Timiș – totodată președinte al Consiliului Județean Timiș – deține nu mai puțin de 14 loturi de teren, care însumează peste 25 de hectare de teren în Dudeștii Noi.

(NU RATA: STENOGRAMELE ULUITOARE ÎNTRE OAMENII LUI ALIN NICA, PREȘEDINTELE CJ TIMIȘ, ȘEFUL DE CABINET ȘI CARAGHIOSUL BIRLIC: ”AȘTEPT RĂSPUNS DE LA KUTTY!” AFACEREA „AEROPROSTUL INTERNAȚIONAL DIN TIMIȘOARA“ CU ARABII ȘI MILIOANELE DE €, EP. 2)

În ceea ce privește locuințele, Alin Nica este proprietarul a 4 case de locuit, tot în localitatea Dudeștii Noi – acolo unde a fost primar -, cu o suprafață totală de peste o mie de metri pătrați construiți. Totodată, Alin Nica deține și un apartament în Timișoara, cumpărat în anul 2021, după ce a devenit șef al CJ Timiș.

La capitolul ”mașini”, președintele CJ Timiș a menționat în declarația de avere din anul 2022 că este proprietarul a două autoturisme:

  • Autoturism Volkswagen Jetta (2018)
  • Autoturism Skoda Kodiaq (2017)

Alin Nica are deschise 8 conturi și depozite bancare, precum și trei plasamente la fonduri de investiții. A acordat un împrumut de 25.000 de euro, a mai notat în declarația de avere.

 

Alin Nica a obținut venituri consistente, potrivit aceleiași declarații de avere:

  • 564 de lei din indemnizația de șef al CJ Timiș
  • Peste 5.000 de lei din arendarea unor terenuri
  • 000 de euro ca membru-expert în juriul de desemnare a titlului de Capitală Europeană a Culturii, ca rambursări de cheltuieli sub formă de cheltuieli de deplasare, sume forfetare, remunerație ședință etc.
  • 000 de euro ca membru al Comitetului Regiunilor Europene, ca rambursări de cheltuieli sub formă de cheltuieli de deplasare, sume forfetare, indemnizații forfetare de deplasare și de ședință etc.

Președintele CJ Timiș are, totuși, și datorii:

  • Împrumut contractat în anul 2021 la ING BANK (scadent în anul 2042) – 175.000 RON
  • Împrumut contractat în anul 2021 la Casa de Ajutor Reciproc IFN Învățământ (scadent în anul 2024) – 45.000 RON

Cum a uitat Alin Nica numele ”partenerului de pahar” din Dubai

Alin Adrian Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a vrut să construiască un terminal cargo pe Aeroportul Internațional din Timișoara, numai că afacerea de mai multe milioane de euro s-a ”poticnit” din cauza unor hectare de teren, patruzeci și șase la număr, care se află în proprietatea  Ministerului Transporturilor.

Această afacere (neîncheiată) de mai multe milioane de euro l-a avut ca intermediar, (informații uluitoare AICI), pe omul de afaceri Cristian Birlic, acesta făcând legătura între Alin Adrian Nica și Anyian Kutty, proprietarul Clarion Shipping Services LLC.

După ce Alin Nica și-a angajat, cu mai multe luni în urmă, un nou șef de cabinet – Iosif Nicoară -, în schemă a pătruns și Cristian Birlic, posibil intermediar în afaceri transcontinentale pe axa Timișoara… Dubai.

În luna martie a anului 2022, Alin Nica, Iosif Nicoară și Cristian Birlic au fost fotografiați împreună, la masă, în Dubai, ca niște parteneri de afaceri puși pe fapte mari.

Chestionat și în legătură cu ”intermediarul” Cristian Birlic, președintele Consiliului Județean Timiș a oferit răspunsuri surprinzătoare, prezentate în exclusivitate de Gândul, declarând că nu îl cunoaște pe controversatul om de afaceri, cu toate că au stat la masă împreună.

Practic, Alin Nica – președintele Consiliului Județean Timiș – s-a spălat pe mâini precum Pilat din Pont.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Lucrează de 12 ani în presa centrală și este autorul unor investigații jurnalistice centrate pe domeniul Justiției, dar și pe conexiunile dintre mediul politic și cel de afaceri. S-a alăturat echipei CANCAN în anul 2019, în prezent fiind citeste mai mult
Parteneri
Emaa, singura artistă din România care a cântat în deschiderea trupei Coldplay: „Din foarte multe puncte de vedere...”
Emaa, singura artistă din România care a cântat în deschiderea trupei Coldplay: „Din foarte multe...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a...
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”
Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Reacţia unei eleve după ce a văzut ce i-a căzut la prima probă orală a Bacalaureatului
Reacţia unei eleve după ce a văzut ce i-a căzut la prima probă orală a...
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă cu doua tipe superbe!!!
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă...
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cel mai SĂRAC președinte din lume! Are SALARIUL de doar...
Cel mai SĂRAC președinte din lume! Are SALARIUL de doar...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Degetul pe care nu e bine să porți inel. Provoacă disconfort și se poate pierde destul de ușor
Degetul pe care nu e bine să porți inel. Provoacă disconfort și se poate pierde...
Obiceiul banal care duce la blocarea creierului. Medicul Vlad Ciurea spune că mulți îl au și nu își dau seama ce se întâmplă, de fapt
Obiceiul banal care duce la blocarea creierului. Medicul Vlad Ciurea spune că mulți îl au...
Șoferii ajung direct la închisoare. Ilegal în România, chiar dacă ai permis de conducere
Șoferii ajung direct la închisoare. Ilegal în România, chiar dacă ai permis de conducere
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Cercetătorii au descoperit o modalitate de a opri procesul de îmbătrânire
Cercetătorii au descoperit o modalitate de a opri procesul de îmbătrânire
Plata cu CARDUL în România. A devenit deja OBLIGATORIU prin lege din 16 iunie
Plata cu CARDUL în România. A devenit deja OBLIGATORIU prin lege din 16 iunie
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
BANC | Bulă e fericit. A făcut o faptă „bună”!
BANC | Bulă e fericit. A făcut o faptă „bună”!
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Alex Dobrescu, un nou derapaj. De ce nu mai vrea să își vadă proprii copii: „Am iubite tinere. Acum le cresc pe ele. Îmi fac ele alții”
Alex Dobrescu, un nou derapaj. De ce nu mai vrea să își vadă proprii copii:...
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a stat sub el pentru a garanta că întreaga construcție e sigură
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a...
Locul superb din Europa unde poți avea un sejur perfect cu bani puțini. Apa e turcoaz aici, iar peisajul îți taie răsuflarea
Locul superb din Europa unde poți avea un sejur perfect cu bani puțini. Apa e...
×