Lidia Buble a răbufnit. A spus adevărul despre boala de care suferă. “Tata s-a rugat pentru mine!”

Publicat: 18/10/2019 | 14:50

Lidia Buble a dezmințit zvonurile conform cărora ar suferi de o boală gravă și că ar fi însărcinată. Iubita lui Răzvan Simion s-a arătat deranjată de informațiile apărute în presă, precizând dpar că are probleme cu somnul, dar că tatăl ei, Viorel, pastor la biserica penticostală ”Emanuel” din Deva, o ajută să se liniștească prin diferite metode spirituale.

Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătoasă tun. Problema cu insomniile o am de când sunt mică, însă nu cred că e vreo boală asta. De două zile dorm liniștită pentru că am vorbit cu tati, m-a liniștit, s-a rugat și a postit”, a scris artista pe contul personal de socializare.

Nu sunt gravidă. Eu sunt mai de modă veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie și apoi vin și copiii. După cum bine știți, căsătorită nu sunt, asa că nu astept nici un bebe. Nu știu cât mai durează, poate puțin, poate mult, doar Cel de Sus știe. Mi se pare cea mai mare binecuvântare pentru o femeie să dea naștere unui copil”, a mai scris artista.

Citește și:

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine trei ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.