Loredana Chivu, gest rușinos (și ilegal) în public. Ce a făcut fosta asistentă TV

Publicat: 12/02/2019 | 11:22

Loredana Chivu a fost surprinsă făcând un gest rușinos în public, dar și… cu iz ilegal. Această nouă situație delicată în care fosta asistentă TV vine la câteva luni după ce a dat explicații în fața procurorii DIICOT în calitate de suspect, în cazul unei fraude cu carduri bancare.

Citește și: Cum a fost fotografiată Loredana Chivu sâmbătă, pe Aeroportul Otopeni. Oamenii și-au dat coate când au văzut-o

Cunoscută pentru formele voluptoase, Loredana Chivu a ieșit recent cu câteva prietene într-un restaurant de lux din București. Blondina s-a relaxat fumând o narghilea, însă nu a lăsat nicio clipă telefonul pe care l-a butonat nonstop, uneori chiar ignorând discuțiile purtate de amicele sale. Printre băuturile comandate de tinere se numără și șampania fină. De altfel, fosta asistentă TV a fost văzută în timp ce a savurat dintr-o cupă băutura îndrăgită de multă lume, titrează spynews.ro.

La final, Loredana Chivu a ieșit grăbită din local și a traversat o stradă printr-un loc nepermis, deşi, la câțiva pași distanță, era o trecere pentru pietoni. Ulterior, vedeta s-a urcat la volanul bolidului personal şi a demarat în trombă. Unii dintre martorii care au recunoscut-o pe blondă se întreabă dacă ea a condus după ce a consumat alcool, în timp ce alții consideră că șampania ar fi fost, de fapt, fără alcool. Adevărul… este știut de ea și prietenele de distracție.

Citește și: Loredana Chivu vrea să devină mămică: ”Cu trecerea anilor mi s-a intensificat acest sentiment matern”

Loredana Chivu a fost în trecut asistentă TV

Citește și: Loredana Chivu nu se mai ferește! A spus câte operații estetice are, de fapt: “Cinci intervenții chirurgicale”

loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos.

Citește și...