Lovitura de teatru! Anda Adam face sex cu logodnicul ei in patul lui Victor Slav

Publicat: 25/11/2014 | 09:40
Lovitura de teatru! Anda Adam face sex cu logodnicul ei in patul lui Victor Slav

S-au despartit dupa o relatie de 6 ani, dar inca mai au foarte multe lucruri de impartit! Anda Adam si Victor Slav nu au reusit pana in acest moment sa isi imparta bunurile comune, asa ca blondina e nevoita sa isi aduca iubitul in casa fostului.

Apartamentul in care locuieste Anda Adam acum este luat prin credit de catre Victor Slav. In momentul in care s-au despartit, cei doi au decis ca artista sa ramana in locuinta, iar fostul prezentator de la Meteo sa isi ia lucrurile si sa se mute cu noua lui iubita.

Anda Adam

Asadar, in acte, imobilul este pe numele lui Slav, chiar daca Anda este cea care se bucura de tot confortul sau. Anda si noul ei iubit, dupa ce surse din anturajul celor doi au confirmat ca indragostitii s-au mutat impreuna la ea. In concluzie, antrenorul de fitness Andrei Sorin, barbatul cu care blondina si-a asumat public relatia, se bucura de tot ce a lasat fostul sot al Biancai in casa in care a locuit cu Anda Adam.

Anda Adam

CITESTE SI:

Dragostea se face-n minim doi, dar ce se intampla cand intervine Dorian Popa in ecuatie? Cum a fost filmata Anda Adam

Nu a putut rezista tentatiei! Anda Adam s-a lasat prada placerilor vinovate! “Ai grija ca…”

Slav construieste vile

Pentru ca a tot vazut ca planurile din televiziune nu prea i-au fost de bun augur, Victor Slav s-a gandit sa se apuce de ceva mai serios, asa ca investeste impreuna cu un prieten in imobiliare.

Victor Slav si Anda Adam - 19

Fostul prezentator are deja in derulare lucrarile la 4 vile in Corbeanca, iar cu banii de pe acestea are de gand sa isi extinda afacerea. Dar poate cine stie, Slav isi va tine o casa si pentru el, sa nu isi tot mute bagajele de colo colo.

R.O.

Citește și...