Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Colegele Alexandrei au ascuns adevărul despre dispariția fetei?!

Publicat: 15/10/2019 | 11:18
Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Colegele Alexandrei au ascuns adevărul despre dispariția fetei?!

Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Procurorii încearcă să descâlcească toate ițele acestei tragedii, iar la uadieri au fost chemați, ieri, specialiști ai INML. Însă scenariul se ramifică, în fiecare zi, iar noi detalii ies la iveală. 

Colegele Alexandrei Măceșanu vor fi audiate de procurorii DIICOT, abia la patru luni de la dispariția fetei. Anchetatorii merg să ia detalii despre ultimele zile din viața adolescentei. Audierile se vor desfășura miercuri și vor avea loc în Caracal, informează antena3.ro.

Reamintim că mai mulți specialiști din cadrul INML au fost audiați, luni, la IGPR, în dosarul Caracal, pentru a da explicații privind expertiza rămășițelor găsite la casa lui Gheorghe Dincă, a anunțat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

”Cum au făcut acele expertize…”

Avocatul familiei Melencu a precizat că dosarul în care sunt audiați specialiștii INML este cel privind crimele din Caracal, nu cel de pe rolul Parchetului General, deschis după o sesizare a lui Alexandru Cumpănașu care vizează expertiza ADN-ului Alexandrei Măceșanu.

„Vor fi mai multe audieri cu personalul INML – specialiști, experți pe mai multe domenii. Vor da niște explicații procurorilor, nouă, cum au făcut acele expertize, cum au ajuns la acele concluzii. Vor da detalii. Este o procedură judiciară prevăzută de Codul de Procedură Penală”, a anunțat Tonel Pop, conform Mediafax.

Citește și:

Citește și...