Mai mulți bucătari vestiți din România gătesc pentru oamenii fără adăpost!

Publicat: 31/10/2018 | 16:05
Mai mulți bucătari vestiți din România gătesc pentru oamenii fără adăpost!

După ce, în urmă cu două săptămâni, au luat parte la o provocare delicioasă și veselă, într-un local din Buzău, acolo unde au gătit pentru oamenii fără adăpost, mai mulți chefi renumiți din România continuă campania “O masă caldă pentru semenii noștrii”.(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT SEXUL CELUI DE-AL DOILEA COPIL AL ANDREEI BĂLAN)

La inițiativa renumitului chef Zărnescu Aniela, mai mulți bucătari celebri de la noi din țară vor lua parte la un eveniment de-a dreptul memorabil în Onești, acolo unde și-au propus să gătească mai multe preparate delicioase pentru 100 de persoane defavorizate. Evenimentul inedit la care și-au anunțat prezența mai mulți chefi cu renume va avea loc pe data de 8 Noiembrie, într-un renumit hotel din Onești,  Trotuș.(CITEȘTE ȘI: PRINȚESA CU YACHT DE 1 MIL. € ȘI-A GĂSIT… PRINȚUL: E POLITICIAN ȘI S-A IUBIT CU O MEGA-BUNĂCIUNE!)

”Dragii mei colegi chefi . De sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril doresc să pun în practică promisiunea făcută la evenimentul colegului nostru Cristi Ice de la Buzău și să pregătim o masă caldă tradițională ( în viziunea noastră) pe lângă care vor fi sărmăluțe aburinde, cozonaci și pâine caldă pregătite de chefi. Toate acestea se vor pregăti pentru o sută ( 100) de copii și adulți a căror soartă nu a fost la fel de generoasă cu a noastră. Pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție 0740.414.947. Mulțumesc anticipat chefilor și tuturor participanților la acest eveniment caritabil.”, a anunțat, pe Facebook, Aniela Zărnescu, organizatorul campaniei “O masă caldă pentru semenii noștrii”.

Mai mulți bucătari vestiți din România gătesc pentru oamenii fără adăpost!

La acțiunea inițiată la Buzău au luat parte chefi din Brașov, Făgăraș, Iași, Bacău, Onești dar și din Italia. De asemenea, un producător tradițional de păstrăv afumat a  străbătut peste 300 de kilometri pentru a aduce din bucatele sale persoanelor fără posibilități de la Buzău. Cei 35 de „clienți” ai chefilor adunați miercuri la Buzău mănâncă zilnic la Cantina de Ajutor Social din Buzău. Municipalitatea alocă 13 lei pe zi pentru o persoană. Miercuri însă, ei au avut parte de un meniu fine dining al cărui cost este undeva la 300 de lei.