Mama Ioanei Condea își plânge fiica: ”Îngerul meu, îmi e tare dor de tine! Ai putea să vii înapoi și să mai stai o vreme?”

Publicat: 16/04/2019 | 23:03

Au trecut trei luni de la moartea ei, dar durerea nu s-a stins. Grațiela, mama Ioanei Condea, își plânge, neîncetat, fiica. Femeia se topește de dorul copilului ei și nu poate accepta că a văzut-o pentru ultima oară într-un sicriu. Mesajele pe care le scrie, constant, sunt cutremurătoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă, în continuare, pe cele mai recente.

Ioana Condea a ajuns să se zbată între viață și moarte într-un spital din Germania după ce, acum cu cinci ani, a fost obligată de un proxenet să se prostitueze. Și, pentru că a refuzat, a fost bătută până a intrat în comă. Cât timp s-a aflat în stare vegetativă, medicii care au îngrijit-o nu au abandonat lupta și au crezut că recuperarea ei este doar o chestie de timp.

Mai ales că, la un moment dat, Ioana prezenta chiar semne de revenire. La începutul lui 2019 a venit, însă, tragica veste că inima româncei a cedat. Cu mult efort, Grațiela Condea a reușit să-și repatrieze fiica, ce-i drept și cu mult ajutor din partea oamenilor înduioșați de această dramă. A îngropat-o în satul natal, Bobolia, din județul Prahova.

(VEZI ȘI: MAMA IOANEI CONDEA, PRIMELE CUVINTE DUPĂ MOARTEA FIICEI)

“Acolo sus, printre stele am o…”

Cert este că Grațiela Condea are, în continuare, sufletul sfâșiat. Nimeni nu poate contesta durerea pe care femeia o resimte și acum, la trei luni după ce și-a înmormântat fiica. Mesajele pe care aceasta le-a scris, recent, în memoria Ioanei, care a ajuns în pământ la doar 24 de ani, sunt pur și simplu cutremurătoare, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

“Acolo sus, printre stele, am o persoasă care știu că mă va veghea și va fi veșnic în inima și sufletul meu, MAMĂ, ai putea să vii înapoi și să mai stai o vreme? Vreau să-ți aud vocea și să-ți mai văd zâmbetul. Vreau să te strâng puternic în brațe și să nu-ți mai dau drumul să pleci… și, mai ales, să-ți spun cât de mult TE IUBESC…,  “Te iubește mami, sufletul meu! Dumnezeu să îți ușureze țărâna, îngerul lui mami! Îmi e tare dor de tine”, sunt ultimele mesaje postate de mama îndurerată pe contul personal de socializare.

Graţiela Condea ar dori să o mai strângă încă o dată în brațe pe fiica ei, Ioana

(CITEȘTE ȘI: CE NOUĂ PEDEAPSĂ RISCĂ PROXENETUL CARE A OMORÂT-O PE IOANA CONDEA)

Ultimele imagini cu Ioana Condea

Toată lumea a fost șocată de vestea morții Ioanei Condea, și asta pentru că starea ei medicală părea că se îmbunătățește vizibil de la o zi la alta. Se îngrășase circa 30 de kilograme, era lucidă și coopera cu medicii, ba chiar începuse să fie plimbată cu scaunul cu rotile, după patru ani și ceva în care a stat imobilizată la pat.

Ioana se pregătea să meargă din nou, asta i-au spus medicii nemți Grațielei Condea, doar că fiica ei a murit subit. Ultimele poze cu Ioana sunt din curtea spitalului din Koln unde era internată, aflată în scaunul cu rotile, în timp ce-și strânge mama în brațe.

La un moment dat, Ioana Condea dădea semne că se simte mai bine

(NU RATA:CAZ TRAS LA INDIGO CU CEL AL ROMÂNCEI MUTILATE ÎN GERMANIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...