Mara Bănică, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Daniel Ionașcu: “A slăbit, are ceva dureri post traumatice”. Cum l-a găsit în spital pe celebrul avocat

Publicat: 23/03/2018 | 11:37

Mara Bănică, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Daniel Ionașcu. Mara Bănică a mers să-l viziteze în spital pe bunul ei prieten și coleg, Daniel Ionașcu. Vedeta i-a transmis toate urările de bine din partea fanilor și, în timpul întâlnirii, cei doi s-au lăsat fotografiați. Știind cât de îngrijorați au fost oamenii care îl apreciază pe cunoscutul avocat, jurnalista a făcut câteva mărturisiri despre cum se simte acesta la patru zile de la cumplitul accident rutier în care a fost implicat.

Citește și: Daniel Ionașcu, mărturii de coșmar de pe patul de spital, după ce mașina lui a fost spulberată de un camion: „Circula cu peste 120 de km/h”. Gestul halucinant făcut de șoferul care a provocat nenorocirea

Mara Bănică, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Daniel Ionașcu. Aflat pe un pat de spital din București, Daniel Ionașcu a primit de curând vizita Marei Bănică. Aceasta a fost tare bucuroasă să-l revadă, după ce în cadrul unei intervenții telefonice la “Acces Direct”, el a făcut-o să plângă după ce a făcut mărturisiri emoționante. Fericită că totul este bine, Mara Bănică a fost numai un zâmbet în timp ce îl ținea de mâna stângă, cea la care Daniel Ionașcu a fost operat, dar și de gât – un gest făcut între prieteni apropiați.

Poza în care apare alături de îndrăgitul avocat a fost însoțit de o descriere în care jurnalista a dezvăluit că acesta a slăbit aproape patru kilograme și că are mici dureri post traumatice.

Mara Bănică, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Daniel Ionașcu. “Domnul Ionașcu e bine. A slăbit vreo 3-4 kilograme, dar în rest, e bine. Poate ceva dureri post traumatice minore. I-am transmis gândurile sutelor de oameni care mi-ați dat aici mesaje cu urări de sănătate. Vă mulțumește și vă îmbrățișează!, a scris cunoscuta jurnalistă pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Iubita lui Daniel Ionașcu este în stare de șoc! Femeia așteaptă ca avocatul să iasă din operație

“Oameni minunați!! Mara, mulțumim de vești, iar domnului avocat, multă sănătate și recuperare grabnică, să-l vedem cât mai repede la TV.”, “Mă bucur că nu s-a întâmplat nimic rău, îi doresc multă sănătate și să ți se alăture în emisiuni cât mai repede. Doi oameni minunați, vă pup!”, “Ne bucurăm și ne rugăm la Dumnezeu pentru sănătatea dumnealui. E un om bun, cinstit, pentru care avem tot respectul… Așa sunt în post încercările. El, fiind iubit de Dumnezeu, la el au fost mai mari. Numai bine și multă sănătate.” sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii celor două vedete.

Citește și...