Marcel Toader petrece pe litoralul românesc cu o blondă apetisantă! Imagini cu cei doi

Publicat: 12/07/2018 | 17:55

Marcel Toader și-a făcut bagajele și a plecat să se distreze la mare. Însă nu singur ci în compania unei blonde apetisante. (Promotiile zilei la monitoare)

Marcel Toader și-a făcut bagajele și a dat o fugă la mare. Omul de afaceri se bucură de soare, mare și plajă în stațiunea Mamaia. Însă… Marcel Toader nu a plecat singur ci în compania unei blonde apetisante. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi pe o plajă celebră din Mamaia. Marcel Toader și femeia misterioasă erau prinși în niște discuții captivante. Blondina era numai ochi și urechi la povestirile omului de afaceri. (CITEȘTE ȘI: FOTO. MARCEL TOADER, PROBLEME CU INIMA. MEDICII I-AU RECOMANDAT SĂ SE OPEREZE URGENT)

Ei bine, după discuțiile captivante, Marcel Toader s-a dus să dea o tură cu skijet-ul. În tot acest timp, blondina a stat cuminte și l-a așteptat pe omul de afaceri. (VEZI ȘI: RĂZBOIUL DINTRE MARCEL TOADER ȘI GABRIELA CRISTEA CONTINUĂ ÎN INSTANȚĂ!)

Iubirile lui Marcel Toader

Prima soţie a fost o franţuzoaică. A urmat tenismena Cătălina Cristea, iubire care a durat aproape un an și jumătate. Marcel Toader s-a combinat cu Anamaria Ferentz, pe care a luat-o apoi de nevastă. Au divorțat, cântăreața acuzându-l de violență fizică și verbal. Marcel s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni.

A urmat Gabriela Cristea, în 2008, cei doi separându-se în 2013. Iar în urmă cu trei luni, Marcel Toader a pus punct şi relaţiei cu Maria Constantin. A ieșit scandal mare la tv, fiecare acuzându-se de infidelitate. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...