Marcel Vela, măsuri tranșante. Ce se va întâmpla cu românii care nu respectă legea

Autor:
Publicat: 19/07/2020 | 17:07
Marcel Vela, măsuri tranșante. Ce se va întâmpla cu românii care nu respectă legea

Marcel Vela a făcut un anunț de ultimă oră, din cauza numeroaselor cazuri de violență înregistrate în ultima perioadă. În acest context, Ministrul Afacerilor Interne a declarat că până la sfârșitul verii, polițiștilor li se vor distribui echipamente audio-video de înregistrare a tuturor faptelor care încalcă legea. 

Marcel Vela a transmis că s-au luat măsuri drastice, din cauza numărului mare de cazuri de violență din ultima perioadă. Ministrul Afacerilor Interne a punctat faptul că polițiștii vor fi echipați cu 12.000 de dispozitive de înregistrare audio-video care vor suprinde fiecare încălcare a legii, iar aceste camere vor fi ataşate uniformei, metodă folosită deja în Belgia sau Mara Britanie, notează antena3.ro.

NU RATA – CÂŢI LEI COSTA GEACA DE PIELE “TOP GUN” A LUI MARCEL VELA? MINISTRUL A ANUNŢAT CĂ O SCOATE LA VÂNZARE

Mai mult, peste 6.700 de autospeciale noi de poliție ar trebui să fie distribuite în România, până în toamnă, iar cel care a venit cu astfel de propuneri a fost chiar Marcel Vela.

Aceste autoturisme au ajuns deja în Argeș, dar urmează să fie distribuite și în alte județe.

Mașinile vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră, după cum urmează:

– 1 la Serviciul Ordine Publică
– 3 la sectiile urbane din cadrul Politiei Municipiului Pitești;
– 5 la structurile de poliție rutieră;
– 6 la structurile de ordine publica din mediul rural: Sectia de Politie Rurala Bascov, Sectia de Politie Rurala Draganu, Sectia de Politie Rurala Poiana Lacului, Sectia de Politie Rurala Buzoesti, Sectia de Politie Rurala Leordeni si Postul de Politie Baiculesti;
– 2 dintre cele 17 autospeciale vor fi in dotarea Biroului de Politie Autostrada A1.

CITEȘTE ȘI – MARCEL VELA, VIZITĂ CU AVERTIZĂRI RIGUROASE LA MALUL MĂRII: „VOM SUSPENDA AUTORIZAȚIILE DE FUNCȚIONARE!”

Institutia mai transmite că „toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor și sunt colantate după o grafică nouă”.