Mărturii în premieră despre mariajul cu prințul japonez: ”Era extrem de gelos, agresiv… Mergeam cu ochii în jos!”

Publicat: 07/06/2018 | 23:16

Este originară din Vălenii de Munte, dar a trăit pe trei continente și are o poveste impresionantă de viață. Ioana Nitobe Lee (44 de ani) a părăsit România din dragoste pentru un prinț japonez, dar traiul pe care l-a dus în Asia a fost un chin pentru ea. (Cele mai bune oferte laptopuri) Blondina făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ioana Nitobe Lee, blondina care s-a îndrăgostit de Japonia, dar și de unul dintre aristocrații de acolo, a făcut mărturisiri incredibile despre mariajul pe continentul asiatic. Românca a vorbit pe șleau despre coșmarurile pe care le-a trăit alături de prințul japonez. (Console si accesorii gaming) Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe frumoasa blondă în momentul în care ieșea dintr-o librărie din Centrul Capitalei, însoțită de buna ei prietenă, designerul Inga Valerie.

”Cultura și tradițiile erau bizare din punctul meu de vedere. Eu le-am luat ca pe o joacă. Dar de când m-am mutat în Tokyo, soțul meu a devenit extrem de gelos, de posesiv și agresiv verbal. Era o relație extrem de tensionată. Eu îmi doream să urmez o carieră, să intru în televiziune, să fac actorie. Relația între mine și el nu a rezistat, am cedat și am plecat. Familia lui a înțeles că nu pot să trăiesc așa. Era extrem de strict. El îmi spunea că oricât aș fi fost de obosită trebuia să abordez o poziție foarte serioasă și să țin privirea în pământ, nu aveam voie să mă uit în față. Dacă mă uitam înainte, el îmi făcea crize de gelozie. Mergeam cu ochii în jos și foarte serioasă”, a mărturisit Ioana Nitobe Lee, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ioana Nitobe Lee a vorbit deschis despre mariajul cu prințul japonez

Și-a transpus viața în cărți

Scriitoarea Ioana Nitobe Lee a avut de-a lungul timpului atât de multe întâmplări neprăvăzute și fascinante, încât viața sa este principala sursă de inspirație pentru best seller-urile sale, publicate atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii.

Ioana Nitobe Lee a scris „Reflecțiile unui Blog-Trotter”  și „Coșmarul american”, ce continuă povestea vieții ei. În luna mai a acestui an, Ioana Nitobe Lee a lansat o nouă carte pe care a presărat-o cu multe picanterii din mariajele ei. (NU RATA, AICI: AU RENUNȚAT LA DIVORȚ ȘI ”NEGOCIAZĂ” PENTRU UN BEBELUȘ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...