Medicii legiști au făcut autopsia copilei de 11 ani, găsită ucisă în Dâmbovița. Primele imagini cu sicriul Adrianei

Autor:
Publicat: 23/09/2019 | 14:21

Conform celor mai noi informații în cazul crimei din Dâmbovița, medicii legiști au încheiat autopsia copilei de 11 ani, găsită ucisă pe un câmp din apropierea locului în care a fost răpită în urmă cu trei zile. Părinții Adrianei Fieraru sunt îngenuncheați de durere și, cu ultimele puteri, ei au mers să îi ia trupul de la morgă. 

Citește și: Șocant! Ce s-a descoperit în apartamentul închiriat de olandezul care ar fi ucis fetița de 11 ani, din Dâmbovița

Medicii legiști au făcut autopsia fetiței

Durere fără margini și revoltă – sunt trăirile pe care le au părinții și rudele Adrianei Fieraru. În urmă cu puțin timp, trupul micuței a fost ridicat de la morga Spitalului Județean Târgoviște. Mama și tatăl minorei sunt îngroziți pe măsură ce detalii noi ies la iveală din anchetă. Pe trupul fetei au fost găsite urme de violență, a fost chinuită și apoi omorâtă. Există date potrivit cărora, fata ar fi fost ucisă chiar înainte ca părinții să anunțe dispariția ei la 112. Cel puțin așa ar reieși din comparația imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care potrivit surselor din anchetă indică faptul că suspectul plecase deja din zona înainte de ora 19.00 când familia ar fi raportat poliției dispariția fetei.

Citește și: Primele imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița

Ancheta în cazul Adrianei Fieraru este în desfășurare, iar în cursul dimineții au apărut și ultimele imagini surprinse cu fetița încă în viață în mașina străinului.