Meghan Markle a intrat în concediu prenatal. Când naște soția Prințului Harry

Publicat: 14/03/2019 | 13:32

E oficial! Meghan Markle, soția prințului Harry al Marii Britanii, a intrat în concediu prenatal și nu va mai participa la niciun eveniment oficial până după nașterea copilului. În presa de peste hotare s-a spus deja când va naște Ducesa Meghan de Sussex.

Data când va naște Meghan Markle, soția Prințului Harry

În vârstă de 37 de ani, Meghan Markle este însărcinată în opt luni și, în timpul concediului prenatal, va participa doar la evenimente care țin de viața sa privată, potrivit cotidianului britanic The Sun. Jurnaliștii publicației Hello! Magazine au scris că, deocamdată nu se știe dacă soția Prințului Harry va naște la la maternitatea Lindo Wing de la spitalul St. Mary, aflat în Londra. Cu toate acestea se va afla locul în care va fi adus pe lume bebelușul Ducesei de Sussex datorită măsurilor de securitate impuse clinicii alese. De altfel, așa s-a întâmplat și anul trecut în aprilie, când Kate Middleton a născut al treilea copil.

Înainte de nașterea copilului, Ducii de Sussex, care, în prezent, locuiesc la palatul Kensington, împreună cu familia prințului William, fratele mai mare al Prințului Harry, își vor muta reședința la Frogmore Cottage, pe domeniul regal Windsor. „Reprezentanții palatului Kensington au confirmat că Meghan mai are întâlniri private în program, dar nu va mai participa la evenimente publice și nici la angajamente regale oficiale, având în vedere că se pregătește de naștere”, scrie The Sun.

Citește și: George Clooney, despre Meghan Markle: “Este vânată și denigrată la fel ca prințesa Diana. Toți am văzut cum se sfârșește“

Luni, 11 martie, fosta actriță americană a participat la o slujbă religioasă care a marcat Ziua Commonwealth, la Catedrala Westminster, alături de ducesa Catherine de Cambridge și de ceilalți membri ai familiei regale. Aceasta a fost ultima sa participare la un eveniment oficial înainte de nașterea copilului.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

Citește și...